Ma / mba programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MA / MBA-programma wordt gezamenlijk aangeboden door de Meadows School of Arts en de Cox School of Business. Dit programma biedt u de mogelijkheid om eigentijdse algemene managementvaardigheden te ontwikkelen met een diepgaande studie van de hedendaagse professionele kunstwereld. Deze filosofie is gebaseerd op de uitgangspunt dat een succesvolle carrière in het kunstmanagement is gebaseerd in een grondige kennis van moderne bedrijfsvaardigheden in combinatie met een begrip en waardering van de kunst. De opleiding is 24 maanden, inclusief een stage in het tweede jaar.


Een innovatieve benadering van kunst en zaken

De SMU-afgestudeerde opleiding in Business and Arts Administration is gebaseerd op de filosofie dat een succesvolle carrière in het arts management een grondige kennis van hedendaagse bedrijfspraktijken vereist, in combinatie met een diepe waardering voor de kunst.

Vandaag, meer dan ooit, is er zowel een behoefte als een vraag naar bekwame en vindingrijke beheerders en managers in leidersrol in de kunst. Aangezien artiestenorganisaties geconfronteerd worden met verhoogde financiële en concurrentiedruk, is het belangrijk voor hen om vaardige zaken professionals te hebben met een uitgebreid begrip van de kunst aan het roer.

Onze innovatieve combinatie van cursussen in zowel zaken als kunst, alsmede stages en intensieve ervaring met kunstorganisaties en hun specifieke uitdagingen creëert afgestudeerden die goed voorbereid zijn om leidinggevende functies in kunst, entertainment, onderwijs en non-profit organisaties rond te houden de wereld.


Pas uw leerervaring aan

MA / MBA Credit Hour Samenvatting
Cox Business 48 credituren
Meadows Arts 27 credit hours
TOTAAL 75 credituren

Het curriculum van Cox bestaat uit 24 credituren van vereiste business core courses en 24 credit hours of business electives, voor in totaal 48 credituren.

Het Meadows curriculum bestaat uit 27 uur seminaries op het gebied van kunstadministratie, die zich richten op financiering, boekhouding, budgettering, marketing van de kunst, juridische kwesties die de kunsten, filantropie, strategisch schrijven en planning en het openbare beleid beïnvloeden. U zult ook in de praktijk real-world ervaring opdoen in het management van kunst door middel van stages met Dallas Professional Arts Organisaties, evenals een voltijdsstage met een nationale organisatie van uw keuze. U zult ook profiteren van een verscheidenheid aan Meadows arts electives; in de visuele, uitvoerende en beeldende kunst, die uw achtergrond zal voltooien en uw waardering voor de kunst als geheel verbeteren.


Ontdek een wereld van hulpbronnen

Onderliggende het academische programma is een waardering voor de 'praktische' aard van de kunstadministratie. Omdat het behoud en het presenteren van kwalitatief hoogwaardige kunstenervaringen opleidingen vereist voor een bekwaam en strategisch beheer, moeten studenten deelnemen aan practica in de Dallas-area kunstorganisaties en een full-time zomer stage in Dallas of elders in de Verenigde Staten. Deze praktische, praktische ervaringen stellen studenten in staat om kennis van klaslokaal in echte situaties aan te passen, en zijn een zeer gewaardeerd onderdeel van de MA / MBA ervaring.


Praktijk- & stageorganisaties

Hieronder volgt een voorbeeld van organisaties die SMU MA / MBA studenten hebben ingehuurd.

De Amerikaanse Vereniging van Musea, Washington, DC
Arena Stadium, Washington, DC
Het kunstinstituut van Chicago
Dallas Symphony Orchestra
Houston Grand Opera
Lincoln Center for Performing Arts, New York
Lyrische Opera van Chicago
Het Metropolitan Museum of Art
Het New York City Ballet
De New York State Council of the Arts
Het Philadelphia Orkest
San Francisco Opera
Seattle Corporate Council for the Arts
Walt Disney Theatrale Producties


Hieronder volgt een voorbeeld van organisaties die SMU MA / MBA afgestudeerden hebben ingehuurd.

American Film Institute, Los Angeles
American Heart Association, Dallas
ARTEC Consultants, Inc., New York
Boston Pops
Capital Repertory Theater, Albany
Chicago Symphony
Stad van St. Albert, Alberta, Canada
Hof Theater, Chicago
Dallas Center for the Performing Arts Foundation
Dallas Symphony Orchestra
Dallas Theater Center
Lyrische Opera van Chicago
Montreál Symfonieorkest
Nasher Sculpture Center, Dallas
New York City Opera
New York Pops
Pacific Symphony Orchestra, Santa Ana
Philadelphia Orchestra
San Diego Repertory Theater
Het Museum voor Moderne Kunst, San Francisco
UNICEF, Zagreb, Kroatië
Walt Disney Theatrale Productions, Burbank en New York

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, ... Lees meer

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, Financial Times, Forbes, U.S. News & World Report and The Wall Street Journal rank SMU Cox among the top business schools in the nation and around the world. Lees Minder