Read the Official Description

De Maastricht-Suffolk Executive MBA is triple internationaal geaccrediteerd (amba, IACBE en ACBSP) Beheer diploma aangeboden in samenwerking met de Suffolk Business School en de Maastricht School of Management. Dit samenwerkingsverband van een van de oudste business schools in Nederland en een van de jongste instellingen in het Verenigd Koninkrijk heeft geleid tot de ontwikkeling van een unieke MBA die solide business traditie en internationale accreditatie met een ondernemende energie en kans combineert. Het programma wordt volledig geleverd in Engels.

een internationaal erkend diploma, uitgereikt door Maastricht School of Management - Aan het einde van de 24 maanden durende programma vindt u de prestigieuze titel van MBA te verdienen. De Maastricht-Suffolk Executive MBA is een veeleisend maar opwindende part-time programma die je zal uitrusten met de management en leiderschap vaardigheden die je carrière een impuls zal geven in de mondiale kenniseconomie. Het zet een premie op creatief leiderschap en innovatie, en biedt u de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in drie dynamische regio's waar de technologische innovatie, creatieve industrie, cultureel erfgoed en logistiek en supply chains zijn het tempo van de wereldwijde trends.

Het programma 70 ECTS kan worden afgerond over een periode van twee jaar door middel van acht modulaire docent sessies en de voltooiing van een proefschrift.

Waarom zou u de Maastricht-Suffolk Executive MBA kiezen?

 • Beschikbaar voor Managers en diegenen die hun carrière serieus vooruitgang in de Senior en Executive Management.
 • Pens internationale accreditatie ( AMBA , IAECB en ACBSP)
 • Een echt multi-nationaal programma, in het Verenigd Koninkrijk, de EU en de VS
 • Flexibel part-time modulair ontwerp met slechts vier lesweken per jaar
 • Een divers en wereldwijde gemeenschap om te netwerken met
 • Praktijkgericht programma
 • Gratis Executive MBA Mini Masterclass sessies voor diegenen die meer over het programma weten te komen. Als u geïnteresseerd bent in het bijwonen stuur een email naar Laura Messer

Meerdere internationaal geaccrediteerd en erkend


De Executive MBA-programma's is internationaal geaccrediteerd amba, IAECB en ACBSP. Slechts een select aantal business schools genieten van deze. Bijvoorbeeld, slechts 2% van de business schools hebben de felbegeerde AMBA accreditatie. MSM MBA is gerangschikt # 2 in Nederland en # 11 in Europa, volgens Eduniversal 2015 Best Masters ranking en is gebaseerd op MSM is meer dan 60 jaar ervaring in het management en het bedrijfsleven het onderwijs. MSM was een finalist voor de 2014 Association of MBA's innovatieprijs.

Een echt multi-nationaal programma in drie dynamische regio's
De lessen vinden meestal plaats in de moderne Universiteit van Suffolk campus gelegen langs de Waterfront Ipswich in Engeland, en worden aangeboden door de internationale faculteit van MSM en de Universiteit van Suffolk. U wonen ook cursussen in de historische stad van Maastricht in Nederland en aan de Suffolk University campus in het hart van Boston, Verenigde Staten. Met deze drie locaties samenbrengen van een aantal van de meest opwindende ontwikkelingen in de creatieve industrie en in sectoren als energie, gezondheidszorg, communicatie, Biotech en Assurantiewezen, wordt u uitgedaagd om uw management en leiderschap vaardigheden te ontwikkelen tot bloei in de competitieve en verbonden mondiale samenleving.

Flexibel part-time modulair ontwerp
Het ontwerp van de part-time Executive MBA-programma stelt u in staat om de druk van het werk in evenwicht te brengen met de studie. In 24 maanden worden afgerond, omvat het programma gunstig tempo lezingen en lessen uitgevoerd door middel van een aantal van de spread-out modules, het minimaliseren van de tijd die je nodig hebt om weg te komen van het werk door te brengen. Elke module bestaat uit acht full-time dagen (inclusief weekend) dat bestaat uit lezingen en natuurlijk gerelateerde excursies.

Een divers en wereldwijde gemeenschap om te netwerken met
MSM is een van de meest internationale business schools in Nederland met een groot netwerk van studenten, alumni en partners over de hele wereld. Zijn management programma's en activiteiten aan te trekken deelnemers uit vele landen, professionele achtergronden en gebieden van belang en biedt u de mogelijkheid om uw internationale netwerk aanzienlijk uit te breiden. Gedurende haar rijke geschiedenis van de wereldwijde beheer van het onderwijs, MSM het opbouwen van een netwerk van duizenden alumni over de hele wereld die werkzaam zijn in hoge functies in het bedrijfsleven, de academische wereld en de overheid, het aanbieden van toegang tot markten met een groot groeipotentieel.

Een praktijkgericht programma
De Executive MBA met een praktijkgerichte aanpak gericht op de invoering van de opgedane theoretische kennis in uw dagelijkse praktijk. Tijdens het programma wordt dit vergemakkelijkt door natuurlijk gerelateerd excursies en gastcolleges door deskundigen. Elke acht dagen module bestaat uit lezingen, case studies, en omvat excursies en gastsprekers met een directe link naar de cursus onderwerp. Verschillende bedrijven in Suffolk, zal de Euregio Maas-Rijn EU-regio en Boston de academische inhoud van de cursus met praktische case studies aan te vullen.

Course modules

De volgende intake voor deze cursus is januari 2017.

De Maastrichtse Suffolk Executive MBA programma is ontworpen voor drukke professionals. In 24 maanden zijn er acht weken van het onderwijs (vier per jaar) in één week blokken op een van beide de Ipswich of Maastricht campus met een optie voor een week in Boston (VS).

Het programma 70 ECTS kan worden afgerond over een periode van twee jaar door middel van acht modulaire docent sessies en de voltooiing van een proefschrift.

FASE CURSUSSEN ECTS
inzicht in Finance
 • financiën
 • Accounting voor Managers
3
3
Het ontwikkelen van een Business Plan
 • Ondernemingsschap
 • Projectmanagement
3
3
Business Research Gereedschap
 • Research Methods
 • Besluitvormingsinstrumenten
3
3
Creating Value
 • Marketing in een mondiale context
 • Global Supply Chain Management
3
3
strategische oriëntatie
 • Economie voor Managers
 • Global Corporate Strategy
3
3
Het veranderen van de wereld
 • Change Management
 • Leiderschap & Organisatie Gedrag
3
3
Global Responsibility
 • Managing Cultural Diversity
 • Corporate Responsibility and Ethics
3
3
SPECIALISATIE International Business Strategy in Boston, Verenigde Staten
Healthcare Management in Maastricht
Elke MSM specialisatie in de aanbieding (neem contact op
l.messer@uos.ac.uk voor meer info)
Research Project / Thesis
 • inclusief presentatie
16
SpecialisatiesTijdens de cursussen van de Maastricht-Suffolk Executive MBA deelnemers maken kennis met de stichting en de kern van het beheer van de wetenschap. Terwijl het door middel van case studies, lezingen, discussies, gastcolleges en dissectie van de wederzijdse ervaringen wordt toegepast op de belangrijkste zakelijke gebieden in het Verenigd Koninkrijk en de EU-regio, de inhoud is algemeen genoeg om ook van toepassing en overdraagbaar zijn naar andere industrieën.

In de specialisatie fase van de deelnemers aan het programma worden grondig ondergedompeld in het begrijpen van de belangrijkste elementen van de belangrijke dimensies van het moderne bedrijfsleven. Mogelijke specialisatie opties zijn:

 • Internationaal ondernemen en duurzame ontwikkeling
<li>  Ondernemerschap en innovatie</li>
<li>  Gezondheids management</li>
<li>  Logistiek en supply chain management</li>
<li>  Energiebeheer</li>
<li>  International business strategie</li>
<li>  International HR management</li>

Carrièremogelijkheden

De Maastrichtse Suffolk Executive MBA is ontworpen voor managers en voor diegenen die hun carrière in het topmanagement serieus vooruitgang. In het algemeen wordt een Executive MBA erkend als het brengen van de deelnemers meer salaris, loopbaanontwikkeling en ondernemersvaardigheden (The Financial Times Executive MBA rankings toont afgestudeerden als het verhogen van hun inkomsten voor bijvoorbeeld tussen 30% tot 80%). Het nastreven van het zal u toelaten om te herkennen en te profiteren van kansen in uw eigen organisatie en over de door u gekozen branche. Handhaving van de links die u ervaren als een deel van je Executive MBA leren zal je een verbeterde zakelijke netwerk te geven zodra u het programma hebt afgerond, en met de Maastricht Suffolk Executive MBA zal dit worden uitgebreid tot Europese en internationale netwerken, alsmede UK degenen.

Vergoedingen en financiën

Deze kosten voor dit programma bedraagt ​​28.500 euro. Er is een optie in termijnen te betalen als volgt; 30% te betalen bij de inschrijving, 50% moet worden betaald zes maanden na de startdatum, 20% moet worden betaald 16 maanden na de cursus begindatum. We zijn momenteel ook scoping potentiële beurzen en als u vragen heeft over deze kunt u contact opnemen Laura Messer.

Universiteit van Suffolk afgestudeerden komen in aanmerking voor een korting op de cursus. Studenten die vóór 2007 afgestudeerd krijgen een korting van 10% op de postdoctorale studies, degenen die na 2007 studeerde krijgen een korting van 20% en degenen die zijn afgestudeerd en meld je aan een cursus voor 1 juli krijgen een extra korting van 5%

Toelatingseisen

 • Minimaal HBO diploma van een erkende universiteit.
 • Compleet vier online nivellering cursussen (contact Admissions Office voor meer informatie), of een GMAT van 600or hoger of een GRE van 600 of hoger.
 • Drie of meer jaar relevante werkervaring, verkregen na je HBO diploma.
 • Non-native speaking kandidaten en kandidaten van wie de vooropleiding is in een diff Erent taal dan het Engels moet het bewijs van het Engels taalvaardigheid in te dienen. Minimum TOEFL score: 88 internet-gebaseerde test of 570 op papier gebaseerde test of IELTS score van 6,5 academische testen.
 • Tier 4 internationale studenten zijn niet in staat om te registreren op deze cursus echter verwelkomen wij belangstelling van internationale studenten niet wensen toe te passen voor Tier 4.
Program taught in:
Engels
Deze cursus is
Begindatum
Jan. 2019
Duration
24 maanden
Part-time
Prijs
28,500 EUR
Er is een mogelijkheid om te betalen in termijnen
Deadline
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2019
Einddatum
Application deadline

Jan. 2019

Location
Application deadline
Einddatum