Lees de Officiële Beschrijving

De wereldwijde MBA van Kelley-Manchester

Studeer met twee elite business schools

Deze parttime MBA wordt geleverd door de Amerikaanse Kelley School of Business, een wereldleider in de levering van online MBA's en Alliance Manchester Business School, een top 30 business school met zes centra over de hele wereld. Samen hebben de scholen bieden een gecombineerde erfenis van bijna 150 jaar innovatie in het bedrijfsleven en het beheer van het onderwijs.

De Kelley-Manchester Global MBA combineert 's werelds beste online MBA-lessen met meeslepend, face-to-face leren op een keuze uit 8 wereldwijde locaties.

Naast het online leren, omvat deze flexibele MBA 18 dagen lesgeven verspreid over drie werkplaatssalons (plus een optionele vijfdaagse workshop in Washington DC).

blended levering

De Global MBA Kelley-Manchester combineert 's werelds beste online MBA-les met onderdompelen, face-to-face onderwijs op een keuze uit 8 wereldwijde locaties. Het resultaat is een flexibele MBA die een internationale ervaring.

workshop schema

Semester 1: 6 dagen op de Kelley School of Business in Bloomington, Indiana

Semester 2: 6 dagen bij een Alliance MBS global center *

Semester 3: allemaal online of online + een 5-daagse openbare beleidswerkplaats in Washington DC

Semester 4: 6 dagen bij een Alliance MBS global center *

* AMBS biedt ook keuzevakken die een driedaagse workshop in Washington DC omvatten.

Online leren

De helft van de cursussen over het Kelley-Manchester Global MBA worden online geleverd door Kelley School of Business, Indiana - een wereldleider in online leren. rigoureuze curriculum Kelley's wordt online geleverd in een flexibele, interactieve formaat dat werkt voor drukke professionals, zodat u uw carrière, terwijl u doorgaat met andere verantwoordelijkheden te beheren in je leven. Je leert van dezelfde gerespecteerde faculteit die les geeft in de residentiële programma's van de school - prijswinnende, toegankelijke docenten die je denken over zaken nieuw leven inblazen. Kelley zal ook een klas uit Washington DC afleveren, die een afgeronde, indrukwekkende ervaring biedt.

Face-to-face onderwijs

De helft van de cursussen over het Kelley-Manchester Global MBA worden geleverd door Alliance MBS. Deze cursussen omvatten meestal een intensieve driedaagse workshop die door onze meest ervaren faculteit wordt gegeven - een kans om een ​​stapje terug te doen van je dagelijkse baan en jezelf onder te dompelen in de wereld van de wereldwijde handel.

Sinds onze deuren in 1965 als één van de eerste Britse business schools, hebben wij ons apart gezet met een focus op 'learning by doing'. Onze praktische aanpak leert MBA om theorie toe te passen op zakelijke uitdagingen te leven, creatief denken en word opinieleiders.

Global Immersion

U kunt Alliance MBS keuzevakken studeren op een keuze uit zes wereldwijde centra: Dubai, Hongkong, Manchester, São Paulo, Shanghai en Singapore. Dit is een kans om naast dynamische gedachten over de hele wereld te studeren en waardevolle contacten te maken. U zult nieuwe perspectieven te krijgen en nieuwe manieren van zakendoen te verkennen. Plus, exclusief voor deze gezamenlijke MBA, krijg je de gelegenheid om te studeren op Kelley's campussen in Bloomington, Indiana en Washington DC.

Toelatingseisen

Toetreding is competitief en we nemen een holistische visie wanneer we kandidaten beoordelen. We zijn op zoek naar de meest getalenteerde MBA's met het hoogste potentieel.

We zoeken niet alleen kandidaten met de meeste ervaring of de beste testscores. We gebruiken een breed scala van criteria om applicaties te evalueren, waaronder academische referenties, snelle carriereprogressie, leiderschapskenmerken en ondernemers talent. We beoordelen ook uw potentieel om bij te dragen aan en de professionele en culturele diversiteit van uw klas te verbeteren.

Toetredingsvereisten in een oogopslag

 • Minimaal drie jaar postgraduatie werkervaring met sterke, consistente carriereprogressie en prestatie
 • Goed diploma of internationaal equivalent
 • Bevredigende GMAT® en GRE® of Manchester Admissions Test score
 • Professionele accountancy kwalificatie (alleen financieel versnelde route)
 • Professionele vaardigheden en competenties
 • Internationale blootstelling (gewaardeerd)
 • Ondernemerservaring (gewaardeerd)
 • Sterke teamspeler
 • uitstekende communicatievaardigheden
 • Emotionele intelligentie en persoonlijke kwaliteiten
 • Bewijs van Engelse competentie (beoordeeld tijdens het toelatingsproces)

Toelating route voor aanvragers zonder een diploma

Als u geen diploma heeft, kan het mogelijk zijn om een ​​plaats te krijgen zonder de opgegeven formele academische kwalificaties.

Opleiding te volgen in:
Engels
Chinese
The University of Manchester, China Centre

Zie 1 andere vakken van The University of Manchester, China Centre »

Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Juli 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
65,000 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum