Teelt Doelstelling: Cultiveren studenten om stevige theoretische basis en een breed scala aan kennis van Business Administration, geavanceerde technologie en methoden, evenals moderne management technieken om praktische problemen op dit gebied op te lossen begrijpen hebben.

Hoofd Gerechten: Internationale Economie en Handel, statistiek, vervoer Economie en Geografie, Corporate Management, Human Resource Management, Economie, Finance Management, Principe van Investment, Risk Management, Financial Markets en Capital Management, Principles of Cruise management, etc.

Application kwalificatie:

  1. Aanvragers moeten buitenlandse burgers in goede gezondheid. 2. De aanvrager moet onder de leeftijd van 40, hebben een geldig paspoort en een Bachelor Degree.

Documenten die nodig zijn voor de toepassing:

  1. Aanvraagformulier voor internationale studenten om te studeren bij Dalian Maritime University 2. Fotokopie van de persoonlijke informatie pagina van het paspoort (fotokopie van een geldige Chinese visum is vereist om te dienen als een kandidaat is in China op verzoek) 3. Notariële verklaring van bachelor's degree of inschrijving certificaat van graad studie bachelor (van toepassing op afgestudeerden van dit jaar, die niet hebben ontvangen het diploma) 4. Notariële alle officiële undergraduate transcripties 5. Twee aanbevelingsbrieven van hoogleraren en universitair hoofddocenten 6. Studie Plan, inclusief persoonlijke gegevens, opleiding achtergrond, werkervaring en academische onderzoeksvoorstel (niet minder dan 2500 woorden in het Engels) 7. Internationaal erkend certificaat van bekwaamheid in het Engels (TOEFL / IELTS / TOEIC of andere certificaten) Kandidaten zonder een certificaat als hierboven vermeld moet Engels niveau test door DMU georganiseerd om te worden toegelaten tot de masteropleidingen in Engels-medium wonen passeren.

Teelt Eis:

Curriculum eis:

De cursussen zijn voornamelijk samengesteld uit verplichte vakken (verplicht algemene opleidingen en verplichte kern eis cursussen), keuzevakken en academische papier. De totale kredieten mag niet minder dan 30 zijn.

Paper eis:

Het proefschrift van de master's degree is samengesteld uit de opening rapport, tussentijdse inspectie, en promotie. De toepassing en de procedures van de promotie moet volgen De Uitvoeringsregeling verlenen Master of doctoraat van Dalian Maritime University en de bepalingen van de toepassing en de Organisatie van de Promotie van Dalian Maritime University. Een gekwalificeerde proefschrift moet logisch, beknopt en coherent zijn, met duidelijke conceptie, grondige analyse, de juiste theoretische aftrek, betrouwbare gegevens, economische en sociale voordelen, en academische waarde. Daarnaast moet het nieuwe inzichten in de ingediend van studie te bieden en te laten zien dat de auteur in staat is van het doen van wetenschappelijk onderzoek en de onderneming zelfstandig gespecialiseerde technische werkzaamheden.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 - 4 jaar
Voltijd
Prijs
28,000 CNY
per jaar. Inschrijvingsgeld: 600 RMB
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum