Master in bedrijfsadministratie (algemeen)

Castelldefels School of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in bedrijfsadministratie (algemeen)

Castelldefels School of Social Sciences

Een MBA-programma, de algemene visie van het bedrijf door middel van een multidisciplinaire aanpak, de vereiste inzet en de persoonlijke impact op de kandidaat. Al deze dingen samen vormen een radicale verandering in het leven van alle deelnemers. De MBA is gericht op het begrijpen van alle gebieden die betrokken zijn bij het beheer en het beheer van bedrijven, wat de volledige opvatting van het bedrijf, zijn activiteiten en organisatie inhoudt. Dit houdt in dat er een geïntegreerd effect wordt op alle activiteiten van het bedrijfsvoering, om deze beleidsmaatregelen te implementeren en passender te kunnen zijn om de geplande doelstellingenstrategieën succesvol te bereiken. De bedrijfswereld vraagt ​​opgeleide professionals met een goed begrip van de verschillende beheersgebieden en op hun beurt met persoonlijke vaardigheden zoals flexibiliteit, aanpassing, reflexie, resolutie en creativiteit. Een MBA is nodig voor iedereen die op zoek bent naar een verschillend voordeel in de competitieve wereld van vandaag. Het is een van de weinige academische diploma's waarmee, naast het leren van de verschillende bedrijfsgebieden, een reputatie worden herkend die door de bedrijfsomgeving wordt erkend. Het is het programma dat u door de ervaring laat, nieuwe tools en kennis krijgen die de overgang naar een betere positie in uw carrière vergemakkelijken.

Waarom studeer MBA op Aspire Business School?

trkuDe ASPIRE MBA is gekenmerkt als master of executive training par excellence, waarmee deelnemers posities in een bedrijf kunnen realiseren en de nodige beheersvaardigheden krijgen om bedrijven en instellingen te beheren. Bijvoorbeeld, het is het programma waarmee u uw carrière kunt verbeteren tot een maximale ontwikkelingsgraad.

Doelstellingen

De MBA streeft ernaar de studenten voldoende vaardigheden te verschaffen om een ​​organisatie van een essentiële kennis van marketing, financiën, economie, boekhouding, bedrijfsvoering, menselijk kapitaal en operaties op een betrouwbare en innovatieve wijze te beheren aan de ontwikkeling van een passende reeks transversale hulpmiddelen en mogelijkheden: leiderschap, teamwork, communicatie, business ethics, maatschappelijke verantwoordelijkheid en gedeelde waarde.

De geavanceerde training die de master biedt, is bedoeld om de carrière van de deelnemer te vergroten, waardoor een grote sprong en een blijvende capaciteit worden gewonnen om:

  • Evolueer gemakkelijk binnen complexe organisaties en diversiteit, onder een duurzaam perspectief en de mogelijkheid om veranderende veranderingen aan te passen en te anticiperen
  • Beheer flexibiliteit en verandering met de toepassing van nieuwe technologieën, de opkomst van nieuwe markten en sociale evolutie, op zoek naar consolidatie en groei van de organisatie.
  • Bevorder ondernemerschap de weg voor de oprichting van nieuwe bedrijven, terwijl innovatie en creativiteit worden bevorderd
  • Uitvoering van operationele uitmuntendheid voor een breed scala aan bedrijfsgebieden, waarborging van de grondigheid, toegepaste knowhow en onderzoeksmogelijkheden

Vakdidactiek

De methodologie die wordt gebruikt in de programma's van ASPIRE is gebaseerd op de combinatie van praktische training en theoretische kennis en vereist verder de actieve deelname van studenten aan hun opinies en standpunten. Hierbij worden alle deelnemers aangemoedigd om casestudies te analyseren en op te lossen op basis van echte en gesimuleerde bedrijfsomstandigheden voor opleidingsdoeleinden. rthDe deelname en het teamwerk van de studenten zijn een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van het programma. Dit verdiept en verrijkt de training, omdat het de diversiteit van meningen en ervaringen van de deelnemers aanvult. In dit opzicht is goed teamwork essentieel bij de ontwikkeling, voorbereiding en presentatie van het Business Plan, aangezien het FMT-project waarin alle kennis en vaardigheden die zijn verkregen tijdens de ontwikkeling van het programma geïntegreerd zijn. Het project stimuleert de mogelijkheid om de strategische visie en ondernemingszin van de student te ontwikkelen.

Het aanbieden van een virtuele campus biedt permanente toegang tot alle benodigde middelen om te leren, naast de actualisering van informatie over de planning van cursussen, de beoordeling van de voortgang van de student en direct contact met de docenten.

Toelatingseisen

  • Academisch : Internationale-Niet-Eu-studenten: BA, BSc, BScIT, BSc Engineering, .EU & UK Studenten: Bachelor. Voor Britse studenten kunnen BA en BSc houders (verplichte inschrijving voor voorbereidende cursussen van toepassing zijn)
  • Werkervaring : 3 jaar werkervaring, met inachtneming van stages. Studenten met uitstekende academische records kunnen de werkervaring golven.
  • Engels vaardigheid : IELTS: 6.0 (minimum van 5.0 in alle componenten) TOEFL (papieren): totale score van 600 met een test van schriftelijke engelse score van 5,5 TOEFL (internet-based): algemene score tussen 87-109 met component scores van ten minste 20.Cambridge English First (FCE) Aanvragers uit een erkende meerderheid Engelssprekende landen (MESC's) hoeven deze eisen niet te voldoen. (Als u niet aan onze minimale Engelse taalvereisten voldoet, dan is er een intensieve cursus Engels.)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
11,000 EUR
- Thuisstudenten; 14000 EUR - Overzeese studenten
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan