Lees de Officiële Beschrijving

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Versnel je leer met de MBA in de boekhouding
Versnel je pad naar een carrière in geavanceerde of bedrijfsrekeningkunde met de Grand Canyon University (GCU) Master of Business Administration (MBA) met een nadruk op Accounting. Leer de principes van boekhouding en praktijken die de financiële stabiliteit in het bedrijfsleven ondersteunen. In dit afgestudeerde boekhoudprogramma, aangeboden door de Colangelo College of Business, bevorderen wij de vaardigheden om de boeken te evenwicht of voor geavanceerde managementposities te concurreren.

De MBA met een nadruk op het boekhoudprogramma verkent een breed scala aan onderwerpen en principes van zaken, waaronder de belangrijkste grondslagen van de financiële verslaggeving, economie en marketing. Coursework reviews verschillende modellen van uitvoerend leiderschap inclusief operations management. Onder begeleiding van de deskundige faculteit, bespreek formulerings- en uitvoeringsbenaderingen binnen organisaties en duurzaamheid op de wereldwijde markt.

degree Outcomes

Bestudeer geavanceerde bedrijfs- en boekhoudmethoden
De MBA in boekhoudkundig diploma verhoogt je begrip op het gebied van financiële boekhouding en rapportage die invloed heeft op bedrijven, partnerschappen, non-profitorganisaties, overheids- en internationale activiteiten. Ontstaan ​​als een kritische denker door actief onderzoek en de toepassing van kwantitatieve methoden die ruwe gegevens omzetten in nuttige informatie.

De succesvolle afronding van het Uniforme CPA-examen is een vereiste stap voor het behalen van een CPA-licentie uit uw woon- of praktijkstaat. In GCU's unieke online MBA in boekhoudkundig programma worden meerdere cursusuren gewijd aan uw voorbereiding op het Uniforme CPA-examen. U wordt sterk aangemoedigd om binnenkort na de afstudeerprocedure te proberen om uw potentieel voor succes te maximaliseren.

Wat je leert

Leer accounting strategieën om u te helpen slagen
De online MBA in boekhouding verkent een breed scala van onderwerpen en leerdoelen:

  • Manageriële boekhoudkundige concepten en procedures voor interne rapportage, kostengedrag, systemen, budgettering en prestatie evaluatie
  • Financiële zakelijke beslissingen, inclusief prognoses, ontwikkeling van pro-formas en beheer van werkkapitaal en fondsenwerving
  • Leadership modellen en theorieën geëvalueerd door een verscheidenheid van inzichten en standpunten
  • Ethische en maatschappelijk verantwoorde bedrijfspraktijken
  • Plannen, uitvoeren en definiëren van strategieën binnen organisaties
  • Jaarrekening en informatie voor interne en externe besluitvorming

Uitkomsten carrière

Verkennen Accounting Carrières
GCU's Master of Business Administration met een nadruk op Accounting bereidt u voor om te concurreren voor geavanceerde managementposities in bedrijfs- of publieke boekhouding. Gemeenschappelijke carrières zijn onder meer Chief Financial Officer, VP van Accounting, Accountant, Senior Accountant, Accountant Manager, Controller en Business Executive.

programma Locaties

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 9 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet