Master in bedrijfsadministratie met de nadruk op financiƫn

Grand Canyon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in bedrijfsadministratie met de nadruk op financiën

Grand Canyon University

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verdien je MBA en Bereid je voor voor de toekomst in de financiën
De universiteit van de Grand Canyon University's Colangelo College of Business 'Master of Business Administration (MBA) met een nadruk op Finance bereidt professionals voor carrières in leiding en management. Steun uw kennis van investeringen en financiële strategieën met geavanceerde opleiding in management, organisatorische besluitvorming, planning en resource sourcing. De cursussen bespreken praktijken om de solvabiliteit, winstgevendheid en efficiëntie van bedrijven te waarborgen.

Onze MBA in het financieringsprogramma moedigt u aan om een ​​geïnformeerde kritische denker te worden door het onderzoek en de toepassing van kwantitatieve methodes die ruwe gegevens omzetten in nuttige informatie. Verken aandelen, obligaties en derivaten en hun toepassing op portfolio management. Gevorderde bedrijfsstrategieën zoals fusies en overnames, partnerschappen en samenwerkingsovereenkomsten worden ook onderzocht.

degree Outcomes

Studie Financiën en Bedrijfsactiviteiten
Leer de elementen van financiële zakenbeslissingen, inclusief financiële vooruitzichten, beheer van werkkapitaal, kapitaalbegroting, kapitaalstructuur en het opwekken van geld op kapitaalmarkten. Verken aandelen, obligaties en derivaten en hun toepassing op portfolio management. Onderzoek geavanceerde bedrijfsstrategieën zoals fusies en overnames, partnerschappen en samenwerkingsovereenkomsten.

Wat je leert

Versneld uw leer met het MBA Finance Curriculum
De MBA in Finance versnelt uw leer door middel van meerdere vakken en doelen, waaronder:

  • Managerial concepten en strategieën met betrekking tot het beheer van de operaties in zowel de industrie als de service-omgevingen
  • Micro-economische en macro-economische concepten om de hedendaagse zakelijke relevant
  • Kwantitatieve tools en technieken gebruikt om zakelijke functies en applicaties te modelleren
  • Financiële analyse en financieel beheer van een bedrijf
  • Huidige diensten marketing concepten, principes en theorieën
  • Definitie, formulering en uitvoering van strategie binnen organisaties

Uitkomsten carrière

Verken potentiële carrières met een MBA in Finance
De online MBA in Finance biedt u geavanceerde vaardigheden en bereidt u voor om als financieel manager, executive, planner, consultant, directeur, manager en andere zakelijke leider op te treden. Typische werkplekken omvatten banken, financiële instellingen, beleggingsondernemingen, grote bedrijven, grote non-profitorganisaties, serviceorganisaties, startende bedrijven, engineering en IT-bedrijven, ontwerporganisaties en overheidsinstanties.

programma Locaties

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Scottsdale, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sun City, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan