Read the Official Description

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verdien een Graduate-Level Degree in Human Resource Management
Een effectieve en deskundige medewerker kan een bedrijf naar succes runnen. In de Colangelo College of Business 'Master of Business Administration (MBA) met een nadruk op strategisch human resource management, leer je het menselijk kapitaal ontwikkelen en bevorderen dat essentieel is voor organisatorische vooruitgang. In de lessen rijpt u in uw vermogen om kennis op relevante manieren te verwerken, integreren en toepassen.

Met de MBA in menselijke hulpbronnen verken en bespreek je diversiteit in de werkplek, personeelsontwikkeling en talentmanagement met collega's in de klasbesprekingen. U ontwikkelt een strategisch beeld van de menselijke hulpbronnen en evalueert de koppeling tussen besluitvorming, managementpraktijken en de onderliggende lijnen. U onderzoekt moderne complexiteiten zoals fusies, overnames, downsizing en globalisering, zoals ze betrekking hebben op het beheer van de menselijke hulpbronnen.

degree Outcomes

Verken SHRM Aligned Coursework
Deze MBA in Human Resource Management graad is afgestemd op de competenties van de menselijke hulpbronnen geïdentificeerd door de Society of Human Resource Management (SHRM) en biedt competenties om zakelijke ondernemingen ethisch te leiden en te beheren. In dit MBA in Human Resources programma wordt u een geïnformeerde kritische denker door onderzoek en de toepassing van kwantitatieve methodes die ruwe gegevens omzetten in nuttige informatie.

Wat je leert

Studie MBA Human Resources Curriculum ontworpen voor uw succes
Tijdens dit MBA in HR-programma, onderzoekt u de volgende onderwerpen:

  • Telecommunicatie, opkomende technologieën en e-commerce applicaties
  • Bedrijfsbeginselen die financiën, boekhouding, economie, marketing en management omvatten
  • Impact van de wereldeconomie op organisatorische besluitvorming, planning en sourcing van organisatorische middelen
  • Formulering en uitvoering strategieën binnen organisaties en hoe u concurrerend blijft in een wereldwijde markt
  • Belangrijkste concepten van leiderschap en strategisch management

Uitkomsten carrière

Bekijk uw carriereopties voor human resource management
Als afgestudeerd aan deze MBA in Human Resource Management opleiding, kunt u ervoor kiezen om carrière als senior human resources specialist of als algemeen directeur met een sterke strategische HR acumen na te streven. Potentiële werkplekken zijn onder meer zakelijke organisaties, agentschappen, overheidsinstanties en bedrijfsadviesorganisaties.

programma Locaties

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

Program taught in:
Engels

See 9 more programs offered by Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum