Lees de Officiële Beschrijving

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Combineer je passies voor Leiderschap en Gezondheidszorg met een MBA in het beheer van gezondheidssystemen
Bereid je voor voor een geavanceerde rol in het beheersen van de gezondheidssystemen met de Master of Business Administration (MBA) met een nadruk op gezondheidssystemen. Aangeboden door de Colangelo College of Business, helpt dit opleiding programma zorgverleners de analytische vaardigheden te verwerven die nodig zijn om ethisch te leiden. Deze opleiding voor gezondheidssystemen beheert een logische progressie van leren. Begin met inleidende coursework in boekhouding, financiën, economie en marketing alvorens te delven in management theorieën en beleid.

In de MBA in het beheersprogramma van de gezondheidssystemen leren u leiden en leiden van een bedrijf met bewijsgebaseerde modellen. U wordt aangemoedigd om leerdoelen te behalen en competenties te verwerven in besluitvorming, financiële analyse en gestroomlijnde operatieprocessen. Het programma culminates met een diepgaand evaluatie van de gezondheidszorg in de 21e eeuw.

degree Outcomes

Leer de vaardigheden om het gezondheidsbedrijf te transformeren
In de MBA van de Grand Canyon University in het gezondheidssysteem programma leer je hoogwaardige organisaties te ontwikkelen die voldoen aan het gezondheidszorgbeleid van vandaag. Leer om concepten van strategische operatie management theorie in de dagelijkse praktijk te integreren om een ​​uiteenlopende cultuur te creëren die excellence in de zorg ondersteunt. In dit programma ontwikkelt u de kennis om een ​​ethisch gezondheidszorgsysteem te ondersteunen.

Wat je leert

Verken MBA Health Systems Real-World Coursework
Het beheersprogramma voor gezondheidsstelsels behandelt de volgende onderwerpen:

  • Kennis, waarden en vaardigheden die nodig zijn voor geavanceerde managementpraktijken in een ontwikkelend zorgsysteem
  • Managerial concepten en strategieën met betrekking tot het beheer van de operaties in zowel de industrie als de service-omgevingen
  • Bedrijfsleiderschapsconcepten en organisatorisch gedrag
  • Bedrijfsfinanciële beslissingen, inclusief financiële vooruitzichten en ontwikkeling van proforma's
  • Beheer van werkkapitaal, kapitaalbegroting, kapitaalstructuur en fondsen op kapitaalmarkten

Uitkomsten carrière

Vind je droomcarrière met een MBA in gezondheidssystemen
De MBA in het beheer van gezondheidssystemen bereidt u voor op leidersrol in medische of zakelijke organisaties. U kunt geavanceerde posities zoeken, zoals een directeur, chief operations officer of vice-president van de gezondheidszorg.

programma Locaties

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 9 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet