Master in bedrijfsadministratie met een nadruk op leiderschap

Grand Canyon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in bedrijfsadministratie met een nadruk op leiderschap

Grand Canyon University

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verdien je masteropleiding in Leiderschap
Ontwikkel het vertrouwen en de beslissingen van een uitvoerend leider. In onze Master of Business Administration (MBA) met een nadruk in Leadership opleiding, leert u de principes van het uitvoeren en opbouwen van uw bedrijf, terwijl de nadruk op leiderschapsmogelijkheid u voorbereidt om uw team te leiden. In dit programma, aangeboden door Colangelo College of Business, cultiveert u de vaardigheden en eigenschappen om u ethiek te helpen om effectieve veranderingen, productie en groei te leiden.

Dit MBA in leiderschapsprogramma omvat een scala aan onderwerpen die relevant zijn voor de 21e eeuwse bedrijven. Bekijk de fundamenten van het bedrijfsleven, met inbegrip van financieel, boekhoudkundig, economisch en kwantitatief onderzoek, naast operatiebeheer. In kleine dynamische leeromgevingen beoordeelt u afdelingsfuncties vanuit een leidinggevende houding en bespreekt u innovatieve strategieën met deskundige faculteiten en professionals met uiteenlopende achtergronden en perspectieven. Definitieve coursework leidt u door middel van best practices die u helpen manoeuvreren door ontwikkeling, groei en veranderende fasen in uw organisatie.

degree Outcomes

Bestudeer Servant Leiderschap
In dit leiderschap MBA opleiding, begrijpt u zaken, administratie en leiderschap. Bekijk de componenten die dienaarleiders onderscheiden en het proces om een ​​interafhankelijk, productief systeem te creëren. Verken leiderschapskommunikatie en strategieën die synergie tussen leden opbouwen, een sterke organisatorische cultuur ontwikkelen en een organisatie met een hoge prestatie opbouwen.

Wat je leert

Ontdek onze MBA in Leadership Curriculum
De MBA in leiderschap verkent een breed scala aan onderwerpen en leerdoelen:

  • Manageriële boekhoudkundige concepten en procedures voor interne rapportage, kostengedrag, systemen, budgettering en prestatie evaluatie
  • Financiële zakelijke beslissingen, inclusief prognoses, ontwikkeling van proforma's, beheer van werkkapitaal en fondsenwerving
  • Leadership modellen en theorieën geëvalueerd door een verscheidenheid van inzichten en standpunten
  • Bevordering en bevordering van ethische en maatschappelijk verantwoorde bedrijfspraktijken
  • Plannen, uitvoeren en definiëren van strategieën binnen organisaties

Uitkomsten carrière

Bevorder uw carrière met geavanceerde leiderschapskennis
Deze leidende MBA-graad biedt u de vaardigheden die nodig zijn om zelfvertrouwen in uw leiding te ontwikkelen en te verwerven. Typische carrières voor afgestudeerden met een MBA in leidinggevende zijn onder meer bedrijfsleiders, managers, bestuurders of leiders in alle soorten zakelijke of dienstorganisaties.

programma Locaties

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Scottsdale, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sun City, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan