Master in bedrijfsadministratie met een nadruk op marketing

Grand Canyon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in bedrijfsadministratie met een nadruk op marketing

Grand Canyon University

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Vergroot je kans met de MBA in Marketing
Verkrijg de vaardigheden om te concurreren voor hoogwaardige bedrijfsposities in branding en reclame met de Master of Business Administration (MBA) van de Grand Canyon University met een nadruk op marketing. Aangeboden door de Colangelo College of Business, bevat deze online MBA in marketing programma technologie en wetenschappelijk onderzoek om u te helpen een impact te maken in corporate marketing. Met een curriculum ingebed in strategie ontwikkeling, dit programma bevordert uw creatieve geest en stimuleert ethische praktijken in uw dienstverlening.

In de MBA in marketing opleiding analyseert u huidige tendensen en problemen die internationale corporaties tegenkomen. Beginnen met strategieën om uiteenlopende markten te richten door taal, esthetiek, religies, zaken en houdingen van de marketingconcepten en strategieën te onderzoeken. In kleine, academisch stimulerende leeromgevingen, bespreken formulering en uitvoering van strategieën binnen organisaties en duurzaamheid in de mondiale markt. Onderzoek departementale functies van een leidinggevende houding en gedrag te bespreken en technieken die van invloed operaties en omarmen diversiteit.

degree Outcomes

Bestudeer Servant Leiderschap
In dit MBA in marketingprogramma wordt de nadruk gelegd op de impact van marketing op de wereldeconomie en organisatorische groei, planning en management. U gebruikt uw interpersoonlijke vaardigheden om elke zakelijke functie aan te pakken en over innovatieve methodes te spreken om dienstenmarketing, internationale marketing en management te beoefenen.

Wat je leert

Versnel uw marketing kennis
De online MBA in marketing versnelt uw leer door middel van meerdere vakken en doelen:

  • Managerial concepten en strategieën met betrekking tot het beheer van de operaties in zowel de industrie als de service-omgevingen
  • Beheer van de marketingfunctie, marktomgevinganalyse en marketingplanning, strategie en controle
  • Micro-economische en macro-economische concepten om de hedendaagse zakelijke relevant
  • Kwantitatieve tools en technieken gebruikt om zakelijke functies en applicaties te modelleren
  • Huidige diensten marketing concepten, principes en theorieën
  • Toepassing van marketing concepten van diensten op de praktijk door middel van case-analyse en externe projecten

Uitkomsten carrière

Bevorder uw carrière met geavanceerde leiderschapskennis
De marketing MBA biedt u geavanceerde vaardigheden en bereidt u voor om een ​​carrière als marketingmanager, directeur, manager of andere zakelijke leider te volgen. Typische baan titels zijn vice-president van marketing, marketing manager of directeur in alle soorten zakelijke en dienstverlenende organisaties.

programma Locaties

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Scottsdale, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sun City, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan