Master in bedrijfsadministratie met nadruk op projectmanagement

Grand Canyon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in bedrijfsadministratie met nadruk op projectmanagement

Grand Canyon University

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Bereid u voor voor uw Project Management Institute (PMI) ® Certificatie
Met de Master of Business Administration (MBA) van de Grand Canyon University, met een nadruk op projectmanagement, kunt u uw competentie versterken in efficiënte zakelijke praktijken. Aangeboden door de Colangelo College of Business, bevat dit project management degree programma onderzoeksgebaseerde strategieën met zakelijke fundamenten om je vaardigheden in het traditionele en flexibele projectmanagement te bevorderen. Coursework om je voor te bereiden op functioneel management is logisch ingebed in je programma om je ontwikkeling te ondersteunen tot een bedreven projectmanager.

In deze MBA in project management opleiding, leren u de kernfuncties van een projectmanager en onderzoeken gebaseerde concepten toepassen om uw effectiviteit te verbeteren. U gebruikt uw interpersoonlijke vaardigheden om elke zakelijke functie aan te pakken en innovatieve methodes te bespreken om processen te minimaliseren en de productiviteit te verbeteren. Als u ervoor kiest om de Master of Business Administration van GCU te volgen met een nadruk op projectmanagement, heeft u toegang tot intense academische training om u te helpen voorbereiden op het competitieve certificatieproces van het Project Management Institute (PMI) ®.

degree Outcomes

Verdien je MBA en maak je voorbereid op je PMI-certificering
Traditionele, avond en online MBA project management cursussen afronden met PMI's A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) en kan u voorbereiden op de volgende certificaties:

Certified Associate in Project Management (CAPM) ®: Toegangscertificaat voor projectbeoefenaars. Ontworpen voor zakelijke professionals met weinig of geen projectervaring, geeft deze certificering u een beter begrip van de fundamentele kennis, terminologie en processen die nodig zijn voor effectief projectmanagement.

Project Management Professional (PMP) ®: Globaal geëist, deze certificering is van belang voor projectleiders die een erkende referentiewijze van industrie hebben. Het toont je vermogen om projecten te leiden en te leiden.

Agile Certified Practitioner (ACP) ®: Ontworpen voor projectmanagers die actief zijn in extreem vloeibare omgevingen, toont de ACP-certificering je kennis van agile projectmanagement, gebruikt om niet-standaard en zeer aanpasbare producten in IT, infrastructuur en engineering te ontwikkelen.

Wat je leert

Real-World MBA Project Management Coursework
De MBA in projectmanagement versnelt uw leer door middel van meerdere vakken en doelen:

  • Managerial concepten en strategieën met betrekking tot het beheer van de operaties in zowel de industrie als de service-omgevingen
  • Traditioneel projectmanagement zoals afgebeeld in de PMBOK® Guide
  • Micro-economische en macro-economische concepten om de hedendaagse zakelijke relevant
  • Kwantitatieve tools en technieken gebruikt om zakelijke functies en applicaties te modelleren
  • Huidige diensten marketing concepten, principes en theorieën
  • Definitie, formulering en uitvoering van strategie binnen organisaties

Uitkomsten carrière

Potentiële carrières met geavanceerde projectmanagementvaardigheden
De projectmanagementgraad biedt u geavanceerde vaardigheden en bereidt u voor om een ​​carrière als projectanalist, projectmanager, directeur, directeur van bedrijfsvoering, manager of andere bedrijfsleider te volgen. Typische werkplekken omvatten ondernemers, serviceorganisaties, engineering en IT-bedrijven, ontwerporganisaties en overheidsinstanties.

*PMI, PMBOK, CAPM, PMP en ACP zijn geregistreerde merken van het Project Management Institute, Inc.

programma Locaties

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Scottsdale, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sun City, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan