De wereldeconomie is voortdurend in beweging en biedt u talloze carrièremogelijkheden. U wilt zich verder ontwikkelen, uw kansenaanbod verbeteren en bent klaar om de volgende stap in uw carrière te zetten?

In een oogopslag

 • Diploma : Master in Business Administration (MBA)
 • Studieduur : MBA 12 maanden // MBA plus 18 maanden
 • Taal: Engels
 • Start : september en januari
 • ECTS : MBA 90 // MBA plus 120
 • Double degree : het is mogelijk door je studie voor een ander semester uit te breiden naar een van onze partneruniversiteiten
 • Major studiegebied : MBA - Management // MBA plus - Spezialisierung in management, financiën, automotive management, onroerend goed // of semester in het buitenland

Highlights

 • Engels Language Studies
 • Dual degree-optie
 • Mogelijkheid van professionele specialisatie
 • Intensieve taaltraining
 • Individuele Coaching
 • Uitstekend bedrijfsnetwerk

Programma structuur

Het MBA-programma van het EBS biedt u twee aantrekkelijke studietrajecten die aansluiten op uw individuele behoeften en loopbaanwensen.

 • MBA : 12-maanden durende programma, dat je binnen een zeer korte tijd voorbereidt op een leiderschapspositie, met gedegen zakelijke knowhow, leiderschapskwaliteiten en interculturele ervaring.
 • MBA plus : programma van 18 maanden biedt je de mogelijkheid je te specialiseren in het door jou gekozen vakgebied en bovendien uitstekende vooruitzichten te bieden op de Duitse arbeidsmarkt. Als alternatief kan het derde semester ook in het buitenland worden doorgebracht om de interculturele competenties uit te breiden.
 • Double Degree Option : een programma van 24 maanden waarmee u een aanvullende internationale graad kunt behalen, zoals een MBA of een gespecialiseerde masteropleiding. Breid je studie uit en doe ervaring op in een internationale context om je carrièrevooruitzichten op de internationale arbeidsmarkt te verbreden.

Vereisten

 • Een universitair diploma of gelijkwaardig
 • Minstens 3 jaar werkervaring
 • Zeer goede Engelse taalvaardigheid

Je studeert aan een van de beste business schools wereldwijd: de EBS Universität wordt regelmatig tot de topuniversiteiten gerekend.

De wereld verandert snel, we zullen je hierop voorbereiden: we voorzien je van de vaardigheden en methodische expertise die je nodig hebt om managementtaken en sociale verantwoordelijkheid op te nemen in een zeer dynamische omgeving.

Je leert zelfverzekerd te werken in een gedigitaliseerde omgeving: programmeertalen, professionele data-analyse of informatiebeheer, we leren je geschikte digitale vaardigheden die je nodig hebt om het potentieel van een gedigitaliseerde wereld te benutten en nieuwe wegen in te slaan.

U profiteert er twee keer van: met de studie "International Dual Degree" behaalt u twee graden van twee gerenommeerde universiteiten. De Bachelor of Science van de EBS en de graad van de partneruniversiteit die je in de laatste drie semesters hebt gevolgd.

Je volledige studieprogramma is in het Engels: bij het EBS studeer je op internationaal niveau en in een internationale omgeving. Daarom zijn alle lezingen en evenementen natuurlijk in het Engels.

Je krijgt praktische kennis met een echte toegevoegde waarde: vanaf het allereerste begin van je opleiding profiteer je van ons netwerk van zeer aantrekkelijke zakelijke partners. We regelen stageplaatsen bij bedrijven zoals Accenture, BCG, BMW, Danone, Deloitte, Deutsche Bank, Ernst & Young, L'Oréal, Morgan Stanley, P & G, PWC en anderen. Je zult ook aan het begin van je carrière intensieve ondersteuning krijgen van ons Career Services Centre en tijdens je studie ook contact opnemen met vertegenwoordigers van bedrijven.

Je krijgt internationale ervaring bij een aantal van de beste universiteiten ter wereld: je brengt de eerste drie semesters door aan het EBS en verandert voor de resterende studieperiode naar een buitenlandse partneruniversiteit.

U profiteert van topleerkwaliteit: u bereikt een optimaal leersucces in kleine groepen met expliciete praktische relevantie en talrijke casestudy's. Ons unieke coachingprogramma en uitgebreid curriculum voor individuele persoonlijkheidsontwikkeling stellen u in goede positie voor uw professionele carrière.

Als afgestudeerde EBS behaalt u een bovengemiddeld startloon: een diploma van de EBS biedt u financieel voordeel vanaf het allereerste begin van uw carrière. Het gemiddelde beginsalaris van onze bachelor-afgestudeerden is 56.000 euro (Werkgelegenheidsverslag 2016).

Met ons studieprogramma heb je veel vraag op de arbeidsmarkt: 85% van de afgestudeerden ontvangt hun eerste baanaanbieding tijdens hun studie of uiterlijk 3 maanden na hun afstuderen (Werkgelegenheidverslag 2016).

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van EBS Universität »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
12 - 18 maanden
Voltijd
Prijs
23,000 EUR
- MBA; 33500 EUR - MBA Plus
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019