Verdien je MBA Online of op onze campus

De Master in Business Administration online (MBA) diploma en de traditionele, on-site curriculum gericht op het bieden van een rigoureuze curriculum dat kan helpen ontwikkelen studenten competentie in het algemeen management vaardigheden en uitgegroeid tot de belangrijkste leiders binnen het bedrijf beroep. Voornamelijk ontworpen voor werkende professionals die willen hun carrière, onze online MBA-opleidingen te bevorderen en een eigen programma's kunnen de studenten voor te bereiden op een gevorderd begrip op het gebied van accounting, financiën, marketing, gedrag in organisaties, economie en statistieken.

mc2

Programma's die bij uw leven

Mississippi College is de enige school in de staat die u toelaat om deze opleiding volledig online na te streven, on-site of in een hybride formaat om uw drukke schema past. Daarnaast kunt u deze mate in zo weinig als een jaar verdienen door middel van online leren of on-campus klassen.

Terwijl je het leren van de fundamenten van een graduate business administration diploma, zult u onderzoeken ethische en morele kwesties, terwijl het verwerven van vaardigheden in een christelijke context. En u zult begrijpen van zakelijke problemen vanuit een mondiaal perspectief te krijgen.

Opmerking: MC is het aantal vereiste uren teruggebracht van 24 tot negen.

Kies uw Focus

Onze online MBA programma's en on-campus programma's bieden concentratie richt zich op de volgende gebieden:

  • General Business Administration
  • financiën
  • Boekhouding
  • JD / MBA

Algemene MBA

Het doel van de Master of Business Administration aan de Mississippi College is om studenten te helpen ontwikkelen van competentiemanagement in het algemeen management vaardigheden en in de belangrijkste functionele gebieden van het bedrijfsleven.

Financiën Concentratie

Het doel van de MBA met Finance concentratie is om studenten te voorzien van een grotere kennis en inzicht op het gebied van financiën. Deze rigoureuze curriculum ontwikkelt competentie in de belangrijkste gebieden van financiën.

Accounting Concentratie

De MBA met een Accounting concentratie biedt kwaliteit boekhoudkundige vaardigheden die nodig zijn in de hedendaagse zakelijke omgeving. Het curriculum bereidt studenten voor op professionele loopbaan in de publieke, private of gouvernementele sector.

JD / MBA

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in zowel de zakelijke en juridische beroepen, MC biedt een gezamenlijke Juris Doctor en Master of Business Administration graad. Houdt zowel een JD en een MBA geeft een rand aan potentiële advocaten wiens carrière plannen omvatten het werken met bedrijven en samenwerkingsverbanden, bedrijfsfinanciering, of transactionele werk.

mc1

Over de School of Business

Opgericht in 1946, de School of Business is het grootste schooldistrict MC's. Met meer dan 6000 afgestudeerden, onze track record is uitzonderlijk. Onze alumni zijn onder CEO's, CFO's en vooraanstaande managers die een positieve impact op hun gemeenschap te maken.

Terwijl honderden studenten kiezen School of Business MC's elk jaar, zult u nog steeds profiteren van de kleine klassen en persoonlijke contacten met de faculteit. Onze faculteit leden bieden een schat aan professionele ervaring uit het bedrijfsleven, met 20 van de 22 ook met een Ph.D. in hun vakgebied. Als onderdeel van de MC Experience, worden onze versnelde graduate klassen in Business Administration aangeboden in de avonduren of online drukke werk en gezin schema tegemoet te komen.

MC6
Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 - 2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019