Master in Business Administration - gastvrijheid en toerisme management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master in Business Administration - Hospitality en Toerisme Management

Programma Code: UBSHSTMFXU1A

Programma Ontwerp

De Hospitality en Tourism Management Specialisatie (12 studiepunten)

De Hospitality en Toerisme Management programma bereidt de deelnemers aan het management professionals die de gastvrijheid, ondernemers- en managementvaardigheden en competenties die nodig zijn om een ​​positieve bijdrage aan de horeca, met inbegrip van de verbetering van de operationele efficiëntie en effectiviteit, en de financiële levensvatbaarheid van organisaties in de horeca te maken bezitten geworden .

  • Hospitality en Toerisme Management
  • Marketing voor Horeca en Toerisme
  • Juridische aspecten van Hospitality en Toerisme
  • Financial Accounting voor Horeca en Toerisme

Collegegeld: US $ 14,700.00

De aanvraagprocedure

Toepassingen zijn meestal open van november tot januari van elk jaar en kan worden verkregen van de Universiteit van de toelatingscommissie kantoor of Utech / JIM School of Advanced Management van het College of Business and Management.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

In 1959, the name was changed to the College of Arts, Science and Technology, and became incorporated under the College of Arts, Science and Technology (CAST) Scheme of 1959.

In 1959, the name was changed to the College of Arts, Science and Technology, and became incorporated under the College of Arts, Science and Technology (CAST) Scheme of 1959. Lees Minder
Kingston , Montego Bay + 1 Meer Minder