Master in Business Administration - majoor in het toerisme

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Business Administration - Major Toerisme

&nbsp

Hoewel het toerisme organisaties in Zwitserland en in het buitenland groeien, fuseren, en het veranderen van eigendom, nieuwe en steeds meer complexe projecten aan de gang in opkomende bestemmingen zoals Oost-Europa, India, China, onder andere - die allemaal voegt tot een wereld van mogelijkheden voor een goed gekwalificeerde houders van een masterdiploma. Niet alleen zullen afgestudeerden vinden boeiende uitdagingen in particuliere bedrijven, zullen zij ook worden gekwalificeerd om te werken in de publieke sector in toeristische regio's of zich aangesloten organisaties.

&nbsp

&nbsp

De Master in Business Administration met een Major in Toerisme biedt de volgende voordelen:


• Sterke oriëntatie-industrie: Het curriculum van Luzern Universiteit van Toegepaste Wetenschappen en Kunsten is nauw afgestemd op de behoeften van de industrie - zoals wordt geïllustreerd door de nadruk op de vorming van nieuwe samenwerkingsverbanden in de industrie, het stimuleren van leer-werktrajecten, en boeiende docenten met een sterke industrie achtergrond , bijvoorbeeld.


• Sterke internationale focus: Het programma van de inhoud is vooral afgestemd op de behoeften van organisaties met een sterke internationale oriëntatie, en enkele van haar docenten afkomstig zijn uit buitenlandse partner universiteiten (bijv. Universiteit van Brighton). Alle modules zijn in het Engels gedoceerd.


• Werk-opleiding: Die ingeschreven in de masteropleiding krijgt de gelegenheid om tot 30% van de normale arbeidsduur werken in een organisatie die direct of indirect verband houden met toerisme. Voltooiing van het programma dus aanzienlijk verbetert afgestudeerden vooruitzichten op de arbeidsmarkt. Hoewel Zwitserland geen deel uitmaakt van de EU, studenten uit de EU hebben dezelfde status op de arbeidsmarkt als de Zwitsers studenten en kunnen verwachten dat een bruto salaris van CHF 1.000 te verdienen tot CHF 1.500 terwijl u werkt 50% van de reguliere werktijd (een niet -bindende offerte op basis van een soortgelijke regeling).


• Unieke combinatie van service management en toerisme: In de eerste twee semesters van het programma studenten de masteropleiding zal zich vooral richten op het gebied van service management.

&nbsp

Een goed begrip van service management kunnen waardevolle bewijzen in aanverwante gebieden buiten de toeristische industrie. Deze kunnen zijn:


• Algemene service providers (recreatie-en sportorganisaties, de planning en adviesbureaus, vastgoed bedrijven, enz.)


• Publieke en private vervoerders, congrescentra, evenementenbureaus, evenementen afdelingen in een breed scala van organisaties.

&nbsp

&nbsp

Toelatingsvoorwaarden

&nbsp

De volgende toelatingseisen gelden voor de Master in Business Administration met een Major in Toerisme cursus:


• Stichting in het bedrijfsleven: Afgestudeerden met een Bachelor diploma of een diploma van een universiteit voor toegepaste wetenschappen die niet beschikken over een achtergrond in het bedrijfsleven moeten de volgende stappen voordat ze toegelaten tot de masteropleiding: 6 ECTS studiepunten uit de Business Toediening of de Service Management-module, 6 ECTS studiepunten uit de Economie of Bedrijfskunde Geografie module.


• Basiskennis van de toeristische sector: Afgestudeerden met een Bachelor diploma of een diploma van een universiteit voor toegepaste wetenschappen met geen achtergrond in de toeristische sector moet de volgende complete alvorens te worden toegelaten tot de masteropleiding: 6 stp uit een propedeuse in het toerisme en mobiliteit ( met focus op Business Administration). Deze module wordt alleen aangeboden in het Duits in Luzern, de Universiteit van Toegepaste Wetenschappen en Kunsten.

Laatst bijgewerkt op Mei 2011

Over de school

Luzerne Universiteit van Toegepaste Wetenschappen en Kunsten is goed netwerk met andere universiteiten en instellingen, zowel in Zwitserland en in het buitenland. De vijf scholen - samen met de lerare ... Lees meer

Luzerne Universiteit van Toegepaste Wetenschappen en Kunsten is goed netwerk met andere universiteiten en instellingen, zowel in Zwitserland en in het buitenland. De vijf scholen - samen met de lerarenopleidingen Universiteit van Centraal-Zwitserland en de Universiteit van Luzern, zowel campus partners - collectief bieden op tertiair niveau cursussen en bieden lezingen en seminars combineren van elementen uit meer dan een school. Dit vergemakkelijkt het werk over disciplinaire grenzen. Andere aantrekkelijke eigenschappen voor studenten onder meer voorzieningen, zoals de campus crèche en de uni versiteit sportfaciliteiten, waarin een reeks van opleidingen, cursussen en evenementen aan te bieden. &nbsp&nbsp Over Luzern Universiteit van Toegepaste Wetenschappen en Kunsten &nbsp In 1997 werden zeven regionale, de overheid gefinancierde hogescholen gemaakt in Zwitserland. Hun opleidingen zijn goedgekeurd door het federale ministerie van Economische Zaken. Meer dan 4000 studenten zijn nu ingeschreven in de bachelor-en masteropleidingen aan de Universiteit van Luzern Toegepaste Wetenschappen en Kunsten. Het bestaat uit verschillende campussen, allen centraal gelegen in of dicht bij de stad Luzern. Onze vijf scholen, die gespecialiseerd zijn in engineering en architectuur, het bedrijfsleven, maatschappelijk werk, kunst en design, evenals in de muziek, zijn krachtige bestuurders van het bedrijfsleven en culturele leven in Centraal-Zwitserland. Innovatieve curricula en een state-of-the-art infrastructuur zijn afgestemd op de behoeften van onze studenten en hun toekomstige werkgevers. De universiteit biedt ook postdoctorale opleidingen die een certificaat, diploma of Master of Advanced Studies verlenen voltooiing. Onderzoek en nauwe samenwerking met de plaatselijke industrie, zakelijke en culturele instellingen maken deel uit van ons succes. In 1997 werden zeven regionale, de overheid gefinancierde hogescholen gemaakt in Zwitserland. Hun opleidingen zijn goedgekeurd door het federale ministerie van Economische Zaken. &nbsp&nbsp Doelstellingen De docenten van Luzern Universiteit van Toegepaste Wetenschappen en Kunsten zijn experts in hun vakgebied. Wij ondersteunen hen in het aanpassen van hun kennis en expertise optimaal voor studenten. • Wij adviseren docenten volgens alle vragen over leermethodes. • Wij bieden oplossingen gerichte ondersteuning voor het gebruik van multimedia-platform diensten. • Wij adviseren en ondersteunen het gebruik en de verwerking van digitale media (films, audio, enz.) en passende instrumenten om daarin te voorzien. • Wij bieden diverse voortgezet onderwijs op het gebied van hoger onderwijs didactiek, mediagebruik, e-learning en afstandsonderwijs. • De verdere onderwijsprogramma's van de afdeling Universiteit Vakdidactiek zijn modulair opgebouwd en leiden tot erkende kwalificaties. • Wij bieden advies en ondersteuning voor de planning en uitvoering van evaluaties. Lees Minder