Master in Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als manager gericht op het creëren van waarde en het genereren van resultaten, wil je het management opleiding die prestatie weerspiegelt uw toewijding aan. Als een stijgende executive, wilt u kennis en vaardigheden waarmee u uw carrière te versnellen. Als een ambitieuze professional te popelen om de organisatie wordt uitgegaan van een leidende positie in een high-performance, je wilt dat de MBA Telfer.

Over het programma

Op de Telfer School, geloven wij dat een MBA-opleiding moet voorbereiden op managers en leiders te richten op resultaten, de waarde en de resultaten met discipline en aanpassingsvermogen. Te dien einde, bieden wij een intensief en geïntegreerd programma dat kleine klassen, hoge interactie functies en peer learning-all uitgevoerd in faciliteiten van wereldklasse.

Alle business schools voor de uitdaging van de integratie van het curriculum op een manier die relevant is en praktisch. Wij zijn van mening dat de leiding van high-performance organisaties voorziet ons van een integratie thema dat een aantal unieke voordelen heeft. Dit thema:

 • werkt goed om de carrières van onze afgestudeerden te bevorderen;
 • gaat naar het hart van strategisch leiderschap en het creëren van waarde en resultaten-een toonaangevende manier van omgaan met complexiteit en zorgen voor de organisatorische focus;
 • zorgt ervoor dat studenten krijgen hands-on, praktische en overdraagbare vaardigheden door middel van het gebruik en de ondersteuning van specifieke tools en applicaties, en
 • geldt voor alle sectoren en industrieën en is daarom zeer relevant voor alle studenten.

Het thema van performance management wordt ook weerspiegeld in het Performance Management Fundamentals cursus, de Toegepaste Performance Management cursus (nieuw in 2008), behorend bij integratieve casework in de belangrijkste vakken zoals marketing en boekhouding, en de Internationale Reis. Daarnaast heeft de Telfer MBA biedt u mogelijkheden om te werken met business-intelligence-software en een nauwgezet onderzoek methoden en processen die worden gebruikt door organisaties van geïntegreerde performance management-systemen.

MBA Academici

Hands-on, praktisch en relevant


De Universiteit van Ottawa MBA-programma aan de Telfer School of Management je blootstelt aan baanbrekende, wereldwijde perspectieven perspectieven die het veranderende gezicht van het management vast te leggen in de 21e eeuw.

Door de nauwe interactie met de nationale en internationale managers en publieke figuren, ons programma dompelt studenten in de realiteit van de private en publieke sector vandaag de dag.

Het biedt een eerste hand gezien de complexe en belangrijke relaties tussen bedrijfsleven en overheid. En het biedt een uniek voordeel op wat nodig is om een ​​succesvol leider te worden.

Onze doelstellingen:

 • Krijgt een duidelijk inzicht in het beheer van stichtingen en de mondiale zakelijke omgeving
 • Ontwikkelen van een strategisch perspectief Leer om strategisch te denken
 • Oprichting van een geïntegreerd perspectief op de zakelijke functies
 • Leer hoe te beheren in een technologie-gedreven mondiale economie
 • Begrijpen hoe waarde te bieden aan het bedrijfsleven

MBA Toelating Rong>

Toelating tot het MBA-programma is competitief en toegekend aan kandidaten die duidelijk aantonen "hoge belofte van succes" in het MBA-programma.

Voorkeur wordt gegeven aan kandidaten die hebben een grotere werkervaring, met name wanneer er sprake is van loopbaanontwikkeling. Merk op dat de toegang tot het MBA-programma plaatsvindt in de herfst alleen en begint half augustus.

In het verzoek tot het MBA-programma, moet de student kiest om te studeren in het Engels of in het Frans en zijn geplaatst, eenmaal toegelaten, in een cohort / werkgroep dienovereenkomstig.

 • Een Canadese baccalaureaat of het equivalent daarvan, met een minimum draagkracht van B of 70 procent
 • Minimaal twee jaar full-time leidinggevende of professionele werkervaring
 • Minimum 50ste percentiel score op de GMAT
 • Kennis van het Engels

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Accreditaties