Master in Business Administration

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master in Business Administration

College of Business Administration is een van de meest krachtige en universitaire colleges van de universiteit en heeft zeven afdelingen: Departement Bedrijfseconomie, Marketing, E-commerce, Accounting, Informatie Management en Informatiesysteem, Financieel Management en Financieringswetenschappen.

Het heeft 2 eerste orde disciplines, 2 centra voor post-doctorale researh, 4 second-order disciplines die bevoegd zijn om Ph.D. graden, 2 centra voorpost-doctoraal onderzoek, 4 tweede-orde disciplines die bevoegd zijn om een ​​master te verlenen, en biedt een professionele meestersgraad voor MBA, EMBA, MPAcc en Property Assessment, en heeft 6 bachelorprogramma's.

Bedrijfsadministratie benadrukt de integratie en infiltratie van moderne zakelijke theorieën en de curriculumgroep in investeringen, financiën, human resource management enzovoort, waardoor studenten de vaardigheden en podia van het moderne bedrijfsadministratie kunnen aanmoedigen. Volledig belichaamt in het programma is het principe van het opbouwen van interdisciplinair personeel dat grondig bekwaam is in analyse en financiering.

Toepassingsdatum: 1 juli

Vereiste documenten:

1. Aanvraagformulier van Hunan University

2. Twee aanbevelingsbrieven door professoren

3. Bachelor diploma en diploma diploma

4. Bachelor transcripties

5. Onderzoeksvoorstel van 800 woorden

6. Vorm van buitenlandse lichamelijke examens

7. Gescande kopie van paspoort (fotopagina en recentste Chinese Visa indien van toepassing)

8. Aansoekkosten (niet terugbetaalbaar)

Vergoedingen

Onderwijskosten: 22.000 yuan / jaar

Aanvraagvergoeding: 400 Yuan

Verzekering: 600 yuan

Aanvraagvergoeding is niet terugbetaald.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982.

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982. Lees Minder
Zhengzhou , Changsha + 1 Meer Minder