Master in de wetenschappen in de verpleegkunde - master in bedrijfsadministratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Science in verpleegkunde - Master of Business Administration


De MSN / MBA dual degree programma is een 63-semester-uur programma. Dit interdisciplinaire programma combineert verpleegleiderschap met een werkende kennis van zaken en managementvaardigheden.


Academisch curriculum voor de MSN / MBA


Dubbele studenten moeten op de Graduate School en de Graduate School of Business van toepassing zijn op de toelatingsvereisten van de respectieve programma's en worden geaccepteerd om elk van beide diploma's na te streven. Ook wanneer het academisch beleid en de normen verschillen tussen de twee scholen, gelden het beleid en de normen van de betreffende school voor het respectieve gedeelte van de dubbele graad. Kandidaten voor de dubbele graad moeten de vereisten voor beide graden voor afstuderen voltooien.


Als een persoon reeds de MBA-graad heeft afgerond en een MSN / MBA-diploma wenst, moet hij / zij de vijftien uur van de MSN-kern, zes uur van de Concentratie verpleegkunde en twaalf uur van de Capstone Experience voltooien.


Als een persoon een MSN-graad in Nursing Administration heeft en een MSN / MBA-diploma wenst, moet hij dertig uur van de MBA-kerncursussen voltooien, naast de drie uur MBA-cursussen die al in het MSN-programma zijn afgerond.


Mocht een student ervoor kiezen om niet een van de diploma's te voltooien, is hij of zij verantwoordelijk voor het verschillen in de per cursuspercentage die daadwerkelijk in rekening wordt gebracht op grond van het nastreven van de dubbele graad en de tarief (en) die zou zijn geweest in rekening gebracht voor cursussen die worden toegepast in de geselecteerde graad. De student zal ook verantwoordelijk zijn voor het terugbetalen van beurzen of subsidies die zijn ontvangen op grond van het uitvoeren van een dubbele graad waarvoor de student niet in aanmerking komt op basis van de gekozen graad. Extra financiële verplichtingen moeten worden voldaan voordat de student de geselecteerde diploma kan behalen. In geen geval zal de universiteit geld terugbetalen wanneer een student uit een tweerichtingsprogramma komt.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Godbold Graduate School of Business De huidige zakelijke wereld verandert snel aan de eisen en mogelijkheden van nieuwe technologie en mondiale problemen te ontmoeten. Kwesties zoals de wereldwijde ec ... Lees meer

Godbold Graduate School of Business De huidige zakelijke wereld verandert snel aan de eisen en mogelijkheden van nieuwe technologie en mondiale problemen te ontmoeten. Kwesties zoals de wereldwijde economie, communicatie, klantenservice, en cross-functioneel beheer commando hoge prioriteit. In reactie hierop heeft Gardner-Webb University drie innovatieve graduate business programma's ontwikkeld om mannen en vrouwen te leren om effectief te concurreren in de morgen zakelijke wereld. Een graduate business diploma van Gardner-Webb University kan u helpen uw potentieel te bereiken voor een grotere arbeidsvreugde, hogere inkomsten, meer verantwoordelijkheid en persoonlijke ontplooiing. Gardner-Webb University is toegewijd aan het leveren van kwaliteit van het onderwijs door middel van de Graduate School of Business opleidingen. De Gardner-Webb University Graduate School of Business biedt drie verschillende graden en één certificaat: Master of Business Administration (MBA), International Master of Business Administration (IMBA) en Master of Accountancy (MACC) alsook de MBA Plus Certificaat. Twee extra programma's en gezamenlijk aangeboden met de School of Divinity (MDiv / MBA) en de School of Nursing (MSN / MBA). De Graduate School of Business Programma's zijn speciaal ontworpen om de behoeften van werkende professionals-mensen die op zoek zijn naar nieuwe manieren om de veranderende omgeving van het bedrijf concurrerend te blijven huisvesten. De lessen zijn gepland, zodat door het nemen van twee klassen per semester, zul je je diploma te voltooien in slechts twee jaar. Elke klasse voldoet slechts één avond in de week tijdens de herfst en de lente semesters en twee avonden per week tijdens elke vijf weken zomer sessie. Meerdere zakelijke opleidingen worden aangeboden via een groeiend netwerk van campussen en locaties in Noord- en Zuid-Carolina, alsook via onze online opties. De Graduate School of Business vereist een minimum van 36 uur semester van graduate studiepunten voor een MBA of IMBA graad en 30 semester uur voor een Macc graad. Lees Minder