Master in het bedrijfsleven met een nadruk op sportactiviteiten

Grand Canyon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in het bedrijfsleven met een nadruk op sportactiviteiten

Grand Canyon University

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Versnelle je leren met de MBA in sportbedrijf
Neem je passie voor sport naar het volgende niveau. De Master of Business Administration (MBA) met een nadruk in Sports Business, aangeboden door de Colangelo College of Business, is speciaal ontworpen voor studenten die gepassioneerd zijn over atletiek. In dit sportieve MBA-programma, versterk je bedrijfsvaardigheden om een ​​carrière in de multibillion-dollar wereldwijde sportbedrijf te waarborgen.

Cursusinhoud levert een mix van bedrijfs- en sportindustrie discussie. Dit MBA sportmanagement online programma levert een streng zakelijk georiënteerd curriculum dat uw bestaande vaardigheden in verkoop en marketing, financiën, inkomsten generatie, analytics, accounting en management wilt verbeteren.

degree Outcomes

Bestudeer Geavanceerde Bedrijfs- en Sportmethoden
Het sportmarketing MBA-programma omvat hedendaagse problemen en trends die de wereldwijde zakelijke markt beïnvloeden. Door middel van bewijs gebaseerde praktijken en professionele leer disposities, concentreert het programma intensief op uw groei. Aangezien de reikwijdte van het curriculum blijft uitbreiden, biedt het programma een grondige studie van beleid, voorspraak en ethische besluitvorming. Sport MBA cursussen verkennen inkomsten genereren, leiderschap, operaties en analyses.

Wat je leert

Bevorder uw carrière met ons sportcurriculum
De MBA in sportbedrijf onderzoekt een aantal onderwerpen en leerdoelen:

  • De opkomst van digitale en sociale media en de toepassing ervan op de wereldwijde bedrijfsomgeving
  • Opkomende trends in de verkoop van sportartikelen, analyses, marketing en inkomsten genereren
  • Manageriële sportconcepten en -procedures
  • Interne rapportage, kostengedrag, systemen, budgettering en prestatie evaluatie
  • Servantleiderschap, ethiek, ondernemerschap en innovatie

Uitkomsten carrière

Verken Carrière in Sport Business
De sportbedrijf is een multibillion dollar markt die over de hele wereld strekt. Na afstuderen met een MBA voor sportieve zaken, bestaan ​​er potentiële carrièremogelijkheden voor jongeren, amateurs, clubs, interscholastische, intercollegiale en professionele sportniveaus. Belangrijke baancategorie gebieden omvatten sportartikelen en retail, sport verkoop, marketing leveranciers, media, live evenementen, faciliteiten, ondernemerschap en atletische administratie.

programma Locaties

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Scottsdale, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sun City, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan