Master In International Business Administration (MBA)

Tallinn University of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master In International Business Administration (MBA)

Tallinn University of Technology

International Business Administration (MBA)

 • Diploma uitgereikt: Master in Business Administration (MBA)
 • Werklast: 120 ECTS
 • Voertaal: Engels
 • Duur: 2 jaar
 • Aantal plaatsen beschikbaar: 20
 • Aantal volledige collegegeld vrijstellingen: 5
 • Pre-Benodigdheden: Bachelor-diploma of gelijkwaardig, tewerkstelling van ten minste 2 jaar als een middle manager of specialist nodig

www.ttu.ee/mba

Dit programma maakt gebruik van de traditionele inhoud en curriculum van MBA-studies en is op maat gemaakt voor toekomstige leiders in de private en publieke leven. De MBA-programma richt zich op specifieke gebieden zoals ondernemerschap, corporate finance, business-to-business marketing, organisatie-management, EU-instellingen, ethische kwesties in het internationale bedrijfsleven, en nog veel meer. In het programma-ontwerp, de belangrijkste woorden zijn de vergelijkbaarheid, uitvoerbaarheid en uitgebreidheid, die allemaal kunnen worden samengevat in een concept - kwaliteit. Studenten zullen deskundigen in de manier waarop de internationale succesvol zaken te doen worden en ze hebben de mogelijkheid om zakelijke omgeving studeren in de Baltische staten, Scandinavië, Rusland en de EU.

Belangrijkste kenmerken

 • Volgens Eduniversal Masters ranking, TSEBA`s MBA-programma is een van 10 beste in Oost-Europa
 • Grootste en meest internationale faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen in Estland
 • Veel mogelijkheden voor start-up bedrijven, business model wedstrijden en internationale zomerscholen
 • Programma's zorgen voor een goede mix van theoretische kennis in combinatie met praktische resultaatgerichte training

De studenten kunnen kiezen voor de onderwerpen voor hun afstudeerscriptie onder de onderwerpen in de basis, kern en speciale studies en krijg kennis over thesis schrijven in speciale Master Thesis workshop gespecialiseerd in management, marketing, finance en accounting.

Toekomstige carrièremogelijkheden

Ongeveer 80% van de Estlandse top CEO's, publieke leiders en managers zijn afgestudeerd aan TSEBA (volgens de door de Estse zakenkrant Äripäev uitgevoerd statistieken). Veel van de huidige afgestudeerden kennis en vaardigheden worden in diverse sectoren; van de banken om ministeries en van IT en telecommunicatie-bedrijven te financieren en de verwerkende industrie. Grote carrière succesverhalen van onze MBA-afgestudeerden worden dagelijks vermeld in de massamedia. De carrière perspectieven en mogelijkheden zijn niet beperkt tot het gebied van Business Administration, maar zijn ook aanwezig in IT, Marketing, Finance, bestuur en vele andere gebieden.

Cursus beschrijving

Zoals in vele toonaangevende scholen, TSEBA MBA curriculum combineert actuele wetenschappelijke theorieën met praktische kennis van zaken. De MBA-programma richt zich op specifieke gebieden zoals ondernemerschap, organisatie-management, EU-instellingen, ethische kwesties in het internationale bedrijfsleven, en nog veel meer.

Door te kiezen om te studeren voor een MBA aan TSEBA, kies je om te leren hoe je een leider te zijn. U krijgt kansen om een ​​expert in hoe je succesvol zaken te doen in de Baltische staten, Scandinavië, Rusland en de EU te worden.

Veel van de leiders van vandaag in Estland en deze regio zijn afgestudeerden van TSEBA. Hun kennis, vaardigheden en ervaring worden opgenomen in diverse sectoren; van de centrale bank om de ministeries en van IT en telecommunicatie-bedrijven te financieren en de verwerkende industrie.

TSEBA (Tallinn School of Economics and Business Administration) is een internationale en vooruitstrevende school, het leveren en het aanbrengen oorspronkelijke business denken en het onderwijs, op basis van de hedendaagse commerciële omgeving. 80% van de Estlandse topmanagers zijn afgestudeerd aan TSEBA (volgens de statistieken van de Estse zakenkrant Äripäev).

In programma-ontwerp de sleutelwoorden zijn de vergelijkbaarheid, uitvoerbaarheid en uitgebreidheid, die allemaal kunnen worden samengevat in een concept - kwaliteit. Vergelijkbaarheid van de programma's biedt de mogelijkheid om met succes deel te nemen aan uitwisselingsprogramma's voor studenten, en in de toekomst, om studies op doctoraal niveau in een gerenommeerde universiteit in de wereld voort te zetten.

Programma specifieke eisen

Let, omdat dit programma waarvoor je solliciteert, heeft specifieke vereisten:

 • CV - minstens 2 jaar werkzaam is vereist

Motivatiebrief / persoonlijke verklaring

Voor elk programma dat u van toepassing zijn, moet een individuele motivatiebrief (verklaring van het doel) worden ingebracht. Vermeld volgende:

 • Wat en waar heb je gestudeerd, hoe werkt uw academische achtergrond fit tot de opleiding waarvoor je solliciteert? Welke kennis en vaardigheden verzameld in je vooropleiding nuttig zal zijn? (0-2 punten)
 • Beschrijf uw professionele doelen. Hoe werkt de opleiding waarvoor je solliciteert zal je professionele profiel ondersteunen? (0-2 punten)
 • Hebt u al verzameld alle relevante praktische werkervaring? (0-2 punten)
 • Waarom wil je om te studeren aan de School of Economics and Business Administration van TTU? (0-2 punten)
 • Kunt u wijzen op 1-2 mogelijke onderzoeksvragen van uw interesse (0-2 punten)

Indelingsschema: 0-10 punten.


Positieve schaal: 5-10 punten.
De kandidaat moet minstens 5 punten verzamelen in de competitie.

PS! Het is belangrijk om alle bronnen (offertes, publicaties, ideeën die niet zijn uw eigen etc.) gebruikt in uw motivatiebrief naar behoren te citeren, want om anders te doen zou plagiaat zijn en leiden tot diskwalificatie.

Voor algemene toelatingsvoorwaarden kunt u terecht op de Admissions sectie.

deadlines

Niet-EU-

14 april 2017


EU, Turkije, Georgië
(en studenten die geen visum nodig hebben om Estland in te voeren)

1 mei 2017

** Informatie over aanvraagprocedure kan hier worden gevonden: http://www.ttu.ee/admission

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
-
Locations
Estland - Tallinn
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 1, 2019
Dates
Sept. 2018
Estland - Tallinn
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 1, 2019
Price Collegegeld € 3300, 5 volle collegegeld waiver beurzen beschikbaar!