Master's Degree-programma in International Business Management leidt jonge professionals om succesvol in het beheer van het internationale bedrijfsleven. Het programma wordt uitgevoerd in het Engels en kan binnen 1½-2 jaar worden afgerond in Haaga-Helia University of Applied Sciences, Helsinki Finland.

Dit programma is volledig in het Engels aangeboden en het leidt tot een internationaal erkende graad genaamd Master of Business Administration. Volbrengen IBMA duurt ongeveer 1½-2 jaar part-time studie. Het contact sessies zijn gepland voor de avonduren en in het weekend, want dit programma is gericht op studenten die full-time werken.

Het doel van IBMA is de internationale business management vaardigheden en competenties studenten te ontwikkelen door middel van een verscheidenheid aan cursussen en door middel van persoonlijke begeleiding in hun werk ontwikkelingsproject / s als hun master thesis. De scriptie schrijven begint vanaf het begin van het programma. Studenten worden geacht op te treden als change agents door het toepassen van hun kennis in de praktijk dat hen en hun organisaties concurrerende spelers in het internationale bedrijfsleven zal maken.

Profiel van de Degree-programma in International Business Management IBMA

Waarom IBMA is een goede keuze voor u? Het biedt u:

  • een praktisch leren aanpak: leren door te werken
  • flexibiliteit in je studie schema: 's avonds, in het weekend, studiereizen, intensieve en virtuele sessies
  • een kans om uw individuele schema en uw persoonlijke studie Plan (PSP) te creëren die u toelaat om uw electieve en vrije keuze international business studies te selecteren om je sterke punten te maximaliseren als manager

Door het nemen van een praktische benadering van leren - zoals workshops, oefeningen, lezingen, thesis te werken, en andere studentgerichte activiteiten - IBMA creëert een leeromgeving waar studenten worden verwacht en in staat om hun werkervaring te integreren met hun internationale bedrijfskunde.

Key leerresultaten van de Degree-programma

Het doel van IBMA is de internationale business management competenties studenten te ontwikkelen door middel van variatie in het werk de ontwikkeling van methoden en instrumenten, internationale cursussen business management, en door hen bijles in een toegepast onderzoek en werk ontwikkelingsproject als hun Master Thesis. Werken aan het proefschrift begint vanaf het begin van de studies. Studenten worden verwacht om op te treden als facilitator en leiders van de verandering door het toepassen in de praktijk hun internationale zakelijke kennis die hen en hun organisaties concurrerende spelers in het internationale bedrijfsleven zal maken.

De drie belangrijkste doelstellingen van het IBMA programma zijn:

  • voldoen aan de toegenomen vraag van organisaties naar medewerkers met praktische en de huidige internationale zakelijke kennis en competenties,
  • zorgen voor een carrière kans voor bachelors door te blijven en het upgraden van hun opleiding in het internationale bedrijfsleven management, en
  • leerlingen aanmoedigen om hun internationale business management vaardigheden en kennis toe te passen in hun dagelijks werk om te creëren en extract waarde voor hun organisaties.

Professionele groei

De professionele groei in IBMA bestaat uit drie fasen: CAPS, EAPS en Master Thesis. Na voltooiing van de verplichte Advanced Professional Studies CAPS, bereidt je je persoonlijke studie Plan (PSP) voor het nemen van keuzevakken Advanced Professional Studies EAPS en Free-choice Studies aan uw internationale zakelijke competenties te verbeteren. De masterscriptie (30 ECTS) is een Work Development Project, dat is gerelateerd aan de uitdagingen in het internationale bedrijfsleven management van een organisatie. Daarom is de Master Thesis biedt waar niet alleen voor de leerlingen maar ook voor hun organisaties.

Na het afstuderen ontvangt u een internationaal erkend diploma genaamd Master of Business Administration, dat is een masterdiploma uitgereikt door Haaga-Helia University of Applied Sciences bezitten.

Gesuggereerd Study Path

  • Semester 1: Applied Research and Development; Project management; en International Talent Management.
  • Semester 2: Strategie in de praktijk; Leading Change; en leiderschap in de kenniseconomie.
  • Semester 3: Tools voor het analyseren en voorspellen; Leiderschap Communicatie; en internationalisering van het bedrijf.

Bovendien kunnen studenten deelnemen aan studiereizen naar Silicon Valley en / of naar Hong Kong vrijwillig. Electieve masteropleidingen kunnen worden genomen in de universiteiten, open universiteit, specialisatie studies, partner scholen in het buitenland, en in de zomer scholen in het buitenland na de goedkeuring van de studieadviseur.

In aanmerking komt voor toepassing op de Master niveau opleiding vereist: een Bachelor (of hoger) diploma in een gelijkwaardig veld en ten minste drie jaar (36 maanden) relevante werkervaring in te vullen na de afronding van de bachelor.

Werkervaring

Eventuele werkervaring moet niet later zijn verkregen dan 31 juli 2017 voor het voorjaar aanvraagperiode. Werk certificaten moeten een begin- en einddatum van de werkgelegenheid en een korte beschrijving baan. Indien de aanvrager werkt part-time, moet het werk certificaat duidelijk aan het aantal werkuren per maand. Part-time werk zal worden omgezet in voltijdse equivalenten, zodanig dat 150 uur of 20 volledige werkdagen (minimaal 7 uur per dag) komt overeen met één maand van het werk. Werkervaring hoeft niet continu te zijn of verkregen werken voor dezelfde werkgever. Werkervaring worden alleen geaccepteerd als het wordt gecontroleerd door een verklaring die door de werkgever.

Ondernemerschap zal worden aanvaard als werkervaring als een aanvrager van een certificaat waaruit blijkt dat hij of zij is of wordt gedekt door de wettelijke YEL of MYEL pensioenregeling voor ondernemers kan produceren. Geen perioden van praktische stages of on-the-job leren opgenomen in een mate die van toepassing zal worden meegeteld werkervaring. Militaire en niet-militaire dienstplicht of ouderschapsverlof niet worden meegeteld werkervaring. De hoeveelheid werk experience points toegekend voor gelijktijdige arbeidsverhoudingen mag niet hoger zijn dan de subsidie ​​voor een fulltime dienstverband bedrag. Degenen die een aanvraag met een kwalificatie buiten Finland afgerond moet werk certificaten uiterlijk op 31 januari 2017 om 15.00 uur.

Onderwijs 9 500 E
Studentenhuisvesting (incl. Water en elektriciteit) 300 E / maand
Eten 150-250 E / maand
vervoer 50 E / maand
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van Haaga-Helia University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
3 - 6 semesters
Voltijd
Prijs
9,500 EUR
per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum