Master of Business Administration (Accounting Track)

Algemeen

Beschrijving van opleiding


Naast de algemene MBA-cursussen moeten studenten die de boekhoudbaan willen volgen ook deze aanvullende basiscursussen afronden:

Kostenrekening

INTERMEDIËLE REKENINGKUNDE I

Een hoger niveau boekhoudkursus

Een van de basiscursussen kan worden afgeweken indien de student een voorgraadse of afgestudeerde enquêtecursus heeft afgerond met een vergelijkbare dekking met een cijfer van "C" of beter. Een afwijkingsexamen kan worden genomen om een ​​voorgraadse cursus te valideren die niet voldoet aan de cijfervereiste, of wanneer de student de kennis die in een kerncursus is behaald, heeft verworven zonder academisch krediet te verdienen. Studenten kunnen een afwijzingsexamen met toestemming van de afgestudeerde programma directeur nemen.

Vijf basiscursussen kunnen ook worden afgeweken door examens van het College Level Examination Program (CLEP): Accounting; Economie; calculus; Marketing en Management. Om het examen aan de Salisbury University te plannen, neem contact op met het kantoor van de griffier op 410-543-6150. Het examen wordt maandag tot en met vrijdag om 11:00 uur, 13:00 en 15:00 uur aangeboden. De kosten van het examen bedraagt ​​$ 80, maar moeten worden betaald door middel van aparte cheques, creditcards of geldorders als volgt: $ 60 betalen aan CLEP en $ 20 aan de Salisbury University. Score rapporten moeten worden verzonden naar instelling # 5403.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Established in 1986, the Franklin P. Perdue School of Business is committed to ensuring excellence and upstanding values across the region and nation.

Established in 1986, the Franklin P. Perdue School of Business is committed to ensuring excellence and upstanding values across the region and nation. Lees Minder