Master of Business Administration (MBA) in het internationale bedrijfsleven - het beheer van specialisatie

New European College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Business Administration (MBA) in het internationale bedrijfsleven - het beheer van specialisatie

New European College

neg

De Master of Business Administration (MBA), is uitgegroeid tot de academische carrière boost voor zowel ondernemers en corporate werknemers. Globalisering vraagt ​​om MBA-afgestudeerden met een echte internationale bedrijfsleven het onderwijs.

Met onze MBA in International Business u krijgen de nodige vaardigheden en instrumenten om te kunnen meer dan uitdagende functies met bestuurlijke verantwoordelijkheid te nemen. Voor studenten zonder vooropleiding in Business van de MBA is het perfecte programma om jezelf te kwalificeren voor leidinggevende functies.

Onze MBA in International Business is het verbinden van theorie en praktijk en wordt gegeven door docenten met veel ervaring in hun beroep. Kleine groepen zorgen voor een zeer interactief onderwijs. Zoals onze MBA-studenten moeten werkervaring hebben om te kunnen inschrijven, de individuele ervaringen en achtergronden van elke student te maken lessen nog leuker. Onze faculteit leden gebruiken activerende elementen, zoals case studies, simulaties, projecten en presentaties voor elke student een kans om de opgedane kennis gemakkelijk verbinden met hun persoonlijke ervaringen te geven.

Sommige van de cursussen van het curriculum zijn als volgt:

Bedrijfseconomie (MECO110) - 150 Hrs, 5 ECTS

Deze cursus geeft een diepgaande blik in het economische kader en de beweegredenen van de economische, vooral strategische beslissingen. Om studenten in staat stellen de economische omgeving te analyseren en conclusies te trekken uit een bestuurlijk perspectief, de cursus is gewijd aan de beschrijving en analyse van de marktwerking. Op basis van die strategische besluitvorming is de gemeenschappelijke aspect van het tweede deel van de cursus.

Corporate Finance (CFIN110) - 150 Hrs, 5 ECTS

In de huidige turbulente kapitaalmarkten, moet succesvolle professionals goed worden uitgerust om te gaan met de steeds complexere uitdagingen van de financiële besluitvorming. Waardering, onderwaardering en het werven van fondsen zijn ingewikkeld genoeg op de beste tijden, maar in de huidige internationale marktplaatsen en voortdurend verschuivende mondiale economie, ze zijn meer uitdagend dan ooit.

Performance Measurement en Management (SM120) - 150 Hrs, 5 ECTS

Prestatiemeting en performance management ondersteuning van de uitvoering van strategieën op basis van prestatie-maatregelen voor financiële en niet-financiële / operationele aspecten. Bijgevolg zullen de studenten krijgen de functie van prestatiemeting en performance management kennen als onderdeel van de algemene management functies.

International Marketing (IM140) - 150 Hrs, 5 ECTS

Internationale marketing in het algemeen gericht op mondiale markt kansen en bedreigingen. Dit betekent om te herkennen welke markt en organisatorische afhankelijkheden relevant zijn voor de marketing van producten en diensten in het internationale omgevingen en de bestuurlijke uitdagingen te gaan en zijn internationale begrijpen.

Leiderschap (LEA110) - 150 Hrs, 5 ECTS

Deelnemers aan deze cursus krijgen een hoge impact gids tot de essentie van het moderne concept van leiderschap in lerende organisaties met de volgende factoren: Personality (vaardigheden), Team (stijlen), Organization (technieken), en Taak (strategieën). Met betrekking tot de specifieke aard van de International Management zal het ook van essentieel belang om cross-culturele aspecten en culturele kenmerken rekening te houden.

Slimme organisaties gebruik te maken van de belangrijkste gebieden van de informatietechnologie - bedrijven, netwerk, functioneel - te vergemakkelijken en te bevorderen hun zakelijke doelstellingen. Bedrijven en gouvernementele organisaties zijn voortdurend erkenning van het cruicial belang van informatietechnologie en het herdefiniëren van de rollen en de impact op alle niveaus van de organisatie.

IT Management experts zijn uitgerust om de leidende posities binnen de high-tech omgevingen combineren van hun strategische en operationele kennis van de technologie aan te pakken en hoe het essentiële bedrijfsprocessen kunnen verbeteren.

Bijdraagt ​​cursussen:

  • IT Project Management
  • IT Service Management
  • IT Overheid en Compliance
  • IT Architecture management
  • Software Engineering - Basics & Principes

Gespecialiseerd in IT Management leert hoe u:

  • Breng het management concepten om real-life situaties
  • Beheer tech professionele richting van de ontwikkeling en implementatie van IT-systemen en / of producten
  • Identificeren en technologische oplossingen en mogelijkheden voor business improvement toepassing
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
New European College
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 semesters
Voltijd
Price
Prijs
8 EUR
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Duitsland - München, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan