Master of Business Administration (MBA) - part-time

The Hague University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Business Administration (MBA) - part-time

The Hague University of Applied Sciences

De Master of Business Administration (MBA) is het bedrijf 's werelds meest gewilde post-graduaat en een voorwaarde voor vele top global rollen. De MBA aan de Haagse Hogeschool zal uw zakelijk inzicht, kennis en strategische vaardigheden voor deze hoogvliegende uitvoerende en strategische functies te ontwikkelen. De MBA is volledig in het Engels, 's werelds belangrijkste zakelijke taal. Met ongeveer 80 procent van onze MBA-studenten uit het buitenland en medewerkers van verschillende nationaliteiten, kunt u beginnen met het ontwikkelen van uw internationaal netwerk vanaf dag een. Omdat we een hogeschool, in plaats van een research-universiteit, bent u verzekerd van hands-on en relevante ervaringen 'real life' op de MBA.

Een MBA in Den Haag

Een Master of Business Administration in Den Haag is de perfecte manier om uw bedrijf vaardigheden aan te scherpen. De MBA gehost wordt in centrum van de internationale instellingen en bedrijven. Het Internationale Stad van Vrede, Recht en Veiligheid organiseert 80 rechtvaardigheid organisaties en is een stad van de Verenigde Naties. Het Internationaal Joegoslavië Tribunaal, Europol en het Internationaal Strafhof zijn ook gevestigd in Den Haag. Er zijn ongeveer 300 internationale bedrijven binnen handbereik van MBA-studenten 'waaronder grote multinationals als Shell, Siemens, KPN, Unilever en DSM.

MBA-vaardigheden en kennis

Continu aangepast aan de dynamische zakelijke wereld weerspiegelen, het part-time MBA is op snelheid met de nieuwste trends, maakt gebruik van de beste docenten en bestaat recente en relevante case studies. MBA-studenten zal een professionele rand en een diep inzicht in de zakelijke wereld te winnen door middel van de vier fasen van de MBA: inzicht, verdieping van kennis, implementatie en integratie door middel van een afstudeerscriptie. Op de Master of Business Administration, zult u werken als een wereldwijd team en management problemen met uw uitgebreide kennis van bedrijfsprocessen, economie, marketing en financiën aan te pakken.

MBA-accreditatie

De MBA aan de Haagse Hogeschool is de oudste erkende MBA in Nederland in het Engels gegeven. De MBA is geaccrediteerd door de Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen (NVAO). De MBA wordt gerund door de Academie voor Masters en Professional Courses (MPC).

MBA voor hands on ervaring

Tijdens de MBA leer je hoe zaken theorie toe te passen true-to-life scenario's. MBA-studenten verkennen actuele case studies en rollenspel als business consultants adviseren van organisaties met hun zakelijke problemen op deze meesters. Bedrijfskunde en management vaardigheden vormen de kern van uw persoonlijke of professionele ontwikkeling. De MBA part-time behandelt de 'bouten en moeren' van economie, financiën, accounting, human resources, marketing, strategie en ondernemerschap.

Feiten

 • Type onderwijs: professionele masteropleiding
 • Voertaal: Engels
 • Toelatingseisen: diploma hoger onderwijs en ten minste drie jaar werkervaring
 • Start: september 2017
 • Duur: 24 maanden
 • Aantal lezing dagen: Minimaal 2 avonden per week op dinsdag en donderdag
 • Aantal lezing uur: 07:00-10:00
 • Studie: 20 tot 30 uur per week
 • Studiepunten: 60 ECTS
 • Kosten: € 18.500
 • Locatie: The Hague University of Applied Sciences
 • Accreditatie: Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen (NVAO)
 • Graad: Master of Business Administration
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
24 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
18,950 EUR
Locations
Nederlanden - Den Haag, Zuid-Holland
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates