Master Of Business Administration (MBA)

American International University-Bangladesh

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master Of Business Administration (MBA)

American International University-Bangladesh

De MBA-graad is een professionele diploma ontworpen voor personen die geïnteresseerd zijn in werkgelegenheid in algemene managementfuncties in de grote arena van de business sector. Het programma is gestructureerd die studenten blootstelt aan elk van de functionele bedrijfsgebieden met specialisatie in één of meer majors. De AIUB MBA combineert een solide basis in de kernactiviteiten van het bedrijfsleven met de mogelijkheid om zich te specialiseren in een functionele major. Een MBA van AIUB zal studenten voorzien van de brede beheersvaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in de cross-functional business environment van vandaag en de diepte van specialisatie die nodig is om de grond te raken.

De cursussen richten zich op algemene managementconcepten en praktische toepassingen. Bijzondere nadruk wordt gelegd op het toepassen van bedrijfsconcepten op real-world problemen. Studenten werken regelmatig in teams die zijn ontworpen om de interfunctionele omgeving te vinden die in de bedrijfswereld wordt gevonden. Het beheer van technologie, maatschappelijke verantwoordelijkheid en internationale perspectieven worden door het hele curriculum geweven.

Werkgevers zoeken AIUB MBA- afgestudeerden omdat zij dadelijk ervaring hebben om direct op de werkplek bij te dragen, samen met een breed scala van kennis om de verantwoordelijkheid te verhogen als hun loopbaan ontwikkelt.

MBA cursussen kunnen worden verdeeld in twee groepen: kern en keuzevakken. Er zijn 16 kerncursussen ontworpen om basisvaardigheden te geven die alle toekomstige leiders in het bedrijfsleven moeten hebben. Het geeft ook een gemeenschappelijke taal, zodat iedereen kan communiceren over welk gebied zij zijn betrokken. Het is een gedeelde ervaring doordat het studenten dichterbij trekt; ongeacht hun gebied van focus. De keuzevakken van het gekozen hoofdvak stellen studenten in staat om een ​​hoog niveau van verfijning te krijgen in bepaalde locaties. Een student kan kiezen om één of meer dan één majors in zijn MBA-programma te volgen.

MBA concentraties

• Boekhouding

• Bedrijfseconomie
• Financiering
• Human Resource Management (HRM)
• Management
• Management Information System (MIS)
• Marketing
• Operations Management (OM)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 semesters
Deeltijd
Locations
Bangladesh - Dhaka
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Bangladesh - Dhaka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan