EFMD Epas Accredited

De Master of Business Administration (MBA) programma op Laurentian University is afgestemd op uw snelle, uiterst competitieve wereld. Zet ons op de proef.

De lancering van een onlangs herziene curriculum in het najaar van 2015, het MBA-programma is verkrijgbaar in een flexibele indeling, waardoor voor volledige of part-time online studies afgerond, op de campus of door een combinatie van beide formaten. Leren wanneer en waar is echt aan jou!

Voortbouwend op core business fundamenten, de MBA-programma biedt leerlingen met de kennis en vaardigheden die klanten eisen om hun bedrijf te nemen naar het volgende niveau. Cursussen richten zich op ethisch leiderschap, geavanceerde financiële en marketing concepten, het beheren van informatie systemen, business-strategie en verkent de complexiteit van het beheren binnen een mondiale context. Een sluitstuk consulting project biedt een directe link naar de industrie en de toepassing van de kennis die is opgedaan door het programma. Recent afgestudeerden nodig zal zijn om een ​​werk geïntegreerd leerprogramma dat ze de ervaring die nodig is om hun carrière vooruit te gaan geven voltooien.

Wordt uw werkgever grootste troef

De Laurentian University MBA gaat verder dan de ontwikkeling van de kennis van zaken. Het interactieve leerervaringen online en on-campus zal zich richten op de toepassing van de theorie door actie - het bouwen van competenties die werkgevers willen van hun bedrijfsleiders.

Flexibel • Toegankelijke

Aanvragers kunnen worden toegelaten tot de volledig online levering optie met een jaarlijkse inschrijving punten in september, januari en mei. Met geen on-campus vereiste, het leren van waar en wanneer is echt aan jou. Dit formaat is ideaal voor zakelijke professionals die de flexibiliteit van het combineren van werk met gezin en de gemeenschap toezeggingen nodig.

Wie is online leren?

 • Zakelijke professionals die werkzaam zijn in een full-time capaciteit
 • 55% van de online studenten is vrouw
 • Gemiddeld 13 jaar van gemiddeld niveau werkervaring
 • Gemiddelde van 43 jaar (tot de vroege 70's)
 • 60% van de leerlingen zijn gevestigd in Ontario
 • Grote culturele diversiteit van de studentenpopulatie
 • Een op de campus een jaar fast-track-optie (september-juli) is beschikbaar voor zakelijke afgestudeerden die voldoen aan de minimum toelatingseisen en hebben geavanceerde ontvangen staan ​​in de richting van de fundamenten niveau van het MBA-programma.

Wie is het leren op de campus?

 • Recente zaken afgestudeerden
 • International afgestudeerden die willen hun opleiding en ervaring aan te vullen met een Noord-Amerikaanse graduaat
 • Recent afgestudeerden van niet-zakelijke graden met een minderjarige in het management
 • Lokale business professionals studeren in deeltijd (voornamelijk uit de mijnbouw, gezondheid, overheid en onderwijs)

betaalbare

De Laurentian University MBA biedt de beste waarde voor uw dollar. Een kwaliteit leerervaring in de levering formaat van uw keuze is beschikbaar voor minder dan $ 11.965 * voor het volledige programma voor de binnenlandse studenten en $ 29.091 ** voor internationale studenten.

Verdienen terwijl je leert door middel van het leren optie online en nemen zo weinig als een cursus per jaar in het programma actief te houden. Geavanceerde staan ​​richting de Business Stichtingen van de MBA kan een aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen bieden. Full-time binnenlandse studenten kunnen ook toegang Graduate Teaching Assistant (GTA) kansen.

Nog niet overtuigd?

Hebben niet in de klas voor een lange tijd? Nog niet klaar om volledig committeren aan het MBA-programma? Laurentian zal de toegang tot de zakelijke fundamenten cursussen voorafgaand bieden volledige toegang tot het MBA-programma. Met je 4-jarige undergraduate degree en de minimale B (70%) gemiddeld, zou u aan de slag zonder dat de GMAT hebben voltooid.

TOELATINGSEISEN

Om te worden toegelaten tot de Master of Business Administration programma (MBA) aan Laurentian University, moet u voldoen aan de minimale toelatingseisen en een volledige aanvraag pakket indienen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Prijs
2,256 CAD
voor Canadese burgers, permanente bewoners, Vrijgestelde internationale studenten. $ 5,551.50 voor internationale studenten.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019