Master of Business Administration (MBA)

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Business Administration (MBA)

De Master of Business Administration (MBA) is een professionele graad ontworpen om studenten voor te bereiden op een management carrière na te streven. Studenten kunnen kiezen uit de volgende concentraties; Marketing, Operations Management, Finance, International Business, Leiderschap en Human Resource Management, bouw en beheer van informatiesystemen. Het curriculum benadrukt de principes onderliggende bedrijfsvoering en helpt de ontwikkeling van een bestuurlijk perspectief.

De School of Business heeft zijn MBA-programma geïnternationaliseerd doordat deelnemers te communiceren met MBA-studenten uit andere delen van de wereld.

Accreditatie en Ranking

 • De MBA-programma gerangschikt onder de top 200 wereldwijd
 • Volgens Forbes Midden-Oosten, AUC heeft de top-ranking MBA programma in de Arabische regio.
 • School of Business AUC heeft Triple Crown accreditatie ontvangen, minder dan 1% van de business schools wereldwijd zijn drievoudige kroon. Het is geaccrediteerd door de Vereniging van Advance Collegiate Schools of Business International AACSB, de Commissie Midden-Staten op het Hoger Onderwijs (MSCHE) en European Quality Improvement System EQUIS).

‬ ‬ ‬ Voor wie is het?

 • De MBA-programma is ontworpen om hoog kaliber studenten die werkzaam zijn bij lokale en multinationale bedrijven en andere openbare sector en overheidsorganisaties dienen.
 • Het is gericht op studenten die hoge zowel uitvoerend als getalenteerde werkende professionals die de hoogste kwaliteit graduate business onderwijs beschikbaar in Egypte te zoeken zijn.
 • Studenten die streven steeds zakelijke professionals, die in staat zijn snel aanpakken van uitdagingen en intelligent benutten van kansen zijn.
 • Studenten die kennis en vaardigheden die ze nodig hebben te zoeken als ze verhuizen naar leidinggevende posities in te nemen.

Voordelen van studeren MBA aan de AUC

 • Hoge kwaliteit curriculum van het MBA-programma van de School of Business AUC's
 • Zorgvuldig geselecteerde nationale en internationale faculteit leden van het hoogste kaliber leveren onze MBA-programma zijn effecten in de klas uitgesproken in termen van de kennis overgedragen en werkvormen.
 • MBA Exchange Program geeft afgestudeerden wereldwijde rand, krijgen blootgesteld aan de ervaring van de top executives van lokale en internationale bedrijven,
 • Onze MBA-programma is gegarandeerd om u te voorzien van een carrière verbeteren leerervaring.

Wat leert u?

 • Strategische planning: Elke student zal het bewustzijn van het strategische planningsproces en de impact ervan op strategie ontwikkeling en de resultaten te tonen.
 • Communicatie: Elke student zal de beheersing van schriftelijke en mondelinge communicatie aan te tonen.
 • Leiderschap: Elke student zal in staat zijn om verschillende leiderschapsstijlen en teambuilding vaardigheden die nodig zijn voor effectieve besluitvorming te identificeren.
 • Ondernemerschap: Elke student zal het bewustzijn van de ondernemende proces en haar relatie tot de maatschappij te tonen.
 • Een rijke leerervaring: op basis van real-life case studies door haar toegepaste cursussen aanbod. De nadruk van het MBA-programma van de AUC gaat op hands-on leren. U wordt aangemoedigd om creatief te zijn en zijn voorzien van mogelijkheden om academische leven te combineren met praktische toepassingen. De integratie van real-life case studies, en de ervaring met het omgaan met studenten uit verschillende culturen.
 • Internationale exposure in het vormgeven student kennis en ervaring, en erkent de toenemende vraag naar wereldburgers in de zakenwereld.

Voor Application Process

Voor informatie over collegegeld en krijg aanvraag voor toelating en de vereiste bewijsstukken, moet u contact opnemen aucgrad@aucegypt.edu.

Voor gedetailleerde informatie over de toelating tot de universiteit, kunt u terecht op afgestudeerde opnames website waar u ook kunt downloaden het aanvraagdossier.

Voor gedetailleerde Curriculum

Voor volledige details van het programma eisen, vindt u in de AUC catalogus.

Laatst bijgewerkt op Juli 2014

Over de school

The American University in Cairo (AUC) is a premier English-language institution of higher learning. The university is committed to teaching and research of the highest caliber.

The American University in Cairo (AUC) is a premier English-language institution of higher learning. The university is committed to teaching and research of the highest caliber. Lees Minder
Cairo , Cairo , New York + 2 Meer Minder