Master of Business Administration (MBA)

Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Business Administration (MBA)

Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)

Master of Business Administration (MBA)

Het MBA-programma bij APU wordt volledig in het Engels gegeven in een cultureel diverse leeromgeving. Het biedt een sterke basis in gevestigde managementtechnieken, interactieve lessen met faculteits- en medestudenten uit de hele wereld, evenals mogelijkheden voor onafhankelijk onderzoek en stages in het uitgebreide netwerk van de universiteit met Japanse bedrijven en organisaties.

Internationale accreditatie

Vanaf augustus 2016 is Ritsumeikan Asia Pacific University een geaccrediteerd lid van AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business ( href = "http://AACSB.edu/ )

Ritsumeikan Asia Pacific University is een van de slechts drie instellingen in Japan die deze accreditatie behaalt. Van deze instellingen bieden we als enige een niet-uitgewerkt businesscurriculum in zowel het Engels als het Japans en hebben het enige door de AACSB geaccrediteerde Engelstalige MBA-programma in Japan.

Specialisatiegebieden

Boekhouding en financiën

De specialisatie Accounting and Finance (AF) bespreekt theorieën en concepten van bedrijfsfinanciering, financiële engineering, financiële instellingen en financiële en management accounting. Dit biedt studenten de vaardigheden om financiële en boekhoudkundige informatie te begrijpen en te interpreteren. Met geavanceerde kennis en hulpmiddelen op deze gebieden, zullen studenten in staat zijn om strategieën te formuleren, controlesystemen te ontwerpen en de impact van bedrijfsstrategieën op verschillende belanghebbenden te evalueren.

Marketing en management

De specialisatie Marketing en Management (MM) richt zich op het begrijpen en beheren van de menselijke dimensie van organisaties en markten. Voor zakelijke organisaties zijn enkele van de belangrijkste spelers managers, werknemers en klanten. Hun beslissingen en acties worden gestuurd door een reeks factoren, van zeer 'rationele' aspecten tot subjectieve percepties zoals emotie en morele waarden. De constante stroom van marktomstandigheden vereist aanpassing en biedt mogelijkheden voor het creëren van een nieuwe markt en sociale waarden. Deze specialisatie bereidt studenten voor op het ontwikkelen van multidimensionale strategieën en duurzame mogelijkheden voor organisaties om het hoofd te bieden aan de veranderende zakelijke omgeving.

Innovatie en Operations Management

De specialisatie Innovation and Operations Management (IOM) richt zich op productieplanning, productiebeheer, voorraadbeheer, kwaliteitsbeheer, supply chain management en de impact van informatietechnologie op het gehele productieproces. Studenten leren ook om productontwikkeling, innovatie en ondernemerschap vanuit een technologisch perspectief te beheren. Deze specialisatie gaat ook in op de vraag waarom sommige gemeenschappen innovatiever zijn dan andere.

Japans management

De specialisatie van het Japanse management (JM) richt zich op de filosofie en praktijken van Japanse bedrijven, die Japan hebben geholpen met succes te industrialiseren. Japanse bedrijven, met hun nadruk op kwaliteit, innovatie en klantenservice, evenals hun unieke stijl van human resource management en governance bieden een alternatief voor bedrijven die het westerse bedrijfsmodel volgen. In deze specialisatie kunnen studenten zowel het succes als het falen van Japanse managementpraktijken beoordelen, wat een basis biedt voor nieuwe modellen van bedrijfsmanagement in de regio Azië-Pacific.

Programma pagina

Diploma: Master of Business Administration

divisies:

  • Boekhouding en financiën
  • Marketing en management
  • Innovatie en Operation Management
  • Japans management

Inschrijving Semesters: april, september

Programmaduur: 2 jaar

Jaarlijkse inname: 40 studenten

Totaal collegegeld: 3.600.000 JPY

verkiesbaarheid

• Een bachelordiploma of een gelijkwaardig diploma

• Ten minste 3 jaar fulltime werkervaring of GMAT / GRE-scorerapporten

• Bewijs van Engelse taalvaardigheid (neem contact met ons op voor gedetailleerde vereisten)

Beurzen

APU biedt een collegegeldregeling aan die kan worden aangevraagd via het reguliere aanvraagproces. Alle aanvragers kunnen een aanvraag indienen voor deze beurs, en ze zullen op de hoogte worden gebracht of ze eventuele korting op het lesgeld met hun eindresultaten kunnen ontvangen. Onderwijs Reducties variëren van 30%, 50%, 65%, 80% en 100%.

U kunt ook overwegen van toepassing te zijn op andere externe beursprogramma 's via APU, die volledige beurzen voor zowel collegegeld als kosten van levensonderhoud bieden.

Aanvraagperiode voor inschrijving april 2019:

  • MEXT Scholarship (Top Global University Project): 1 augustus 2018 - 26 september 2018
  • Algemene aanvraag: 1 augustus 2018 - 24 oktober 2018

Aanmeldingstermijn voor inschrijving september 2019:

  • MEXT Scholarship (Top Global University Project): 1 augustus 2018 - 28 november 2018
  • Algemene aanvraag: 1 augustus 2018 - 3 april 2019

WEBINAR (gratis):

Doe met ons mee voor de komende online informatiesessie. We zullen APU's afgestudeerde programma's, aanvraagproces en beurskansen bekijken. U kunt zich op de volgende pagina registreren:

https://admissions.apu.ac.jp/graduate/about_apu/info_sessions/

Getuigenissen van APU-alumni

Nu toepassen

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 15, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
3,600,000 JPY
Information
Deadline
Vraag informatie aan
See description
Locations
Japan - Beppu, Oita
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
See description
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
See description
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Apr. 2019
Japan - Beppu, Oita
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
See description
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Japan - Beppu, Oita
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
See description
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Ritsumeikan APU Learning in Motion