Lees de Officiële Beschrijving

Master of Business Administration (MBA)

MBA is een twee jaar postdoctorale programma dat is gericht op het voorbereiden van studenten voor een carrière in het bedrijfsleven en aanverwante gebieden. De mate is bedoeld om studenten te voorzien van een brede bedrijfskundige opleidingen die rekening houdt met de vaardigheden die nodig zijn om uit te voeren als een professional in de dynamische mondiale zakelijke omgeving. Het programma integreert geloof en de christelijke waarden die studenten in staat stelt om de belangrijke vaardigheden effectieve managers en organisatorische leiders leren nodig om te overleven en te slagen in de wereldwijde markt van vandaag. Master of Business Administration is een geïntegreerd postdoctorale studie van de christelijke liberal arts en beroepsonderwijs. Het integreert academische discipline met real-life probleemoplossende aanpak waarin de student met kennis en technische vaardigheden die gemakkelijk kan worden overgedragen op de baan met behulp van de resultaten van het onderzoek werken in de dynamische mondiale zakelijke omgeving uit te rusten.

Master of Business Administration programma met mondiaal perspectief of mind-set op de Africa International University, dat een capaciteit in de bestuurlijke gelederen onder de christen die zijn geworteld in de christelijke principes zal leiden, ethisch en moreel rechtop bedreigingen om te zetten in kansen; te motiveren mensen niet alleen om te overleven, maar om uit te blinken, om innovaties op de markt plaatsvinden op een steeds sneller tempo; om te werken door het gebruik van teams; en om te profiteren van de diversiteit binnen en zonder gebruik te maken van de resultaten van het onderzoek werken terwijl het oplossen van problemen in de dynamische mondiale zakelijke omgeving.

Doelstellingen van het programma

Dit programma is bedoeld voor degenen die wensen te academisch en professioneel te bevorderen in het bedrijfsleven. Het programma doelstellingen zijn:

  1. Om vaardigheden in effectieve zakelijke communicatie, problemen oplossen, kritisch denken, besluitvorming, computer en computationele competenties te verbeteren
  2. Om een ​​theoretische en technische kennis van Accounting, Finance, Marketing en Human Resources Management concepten en praktijken en de mogelijkheid om te gaan met toekomstige ontwikkelingen op deze gebieden te ontwikkelen. Dit zal hen helpen om de bevoegdheden om belangrijke zakelijke functies en hun verbanden te begrijpen verwerven;
  3. Zelfvertrouwen en de mogelijkheid om business en management vraagstukken kritisch te evalueren en oplossingen van de ethische, professionele en academische perspectieven te ontwikkelen te verbeteren;
  4. Om concurrerend vaardigheden en competenties van studenten te ontwikkelen door middel van zinvolle industrie bijlagen die hun inzetbaarheid zal verbeteren.
  5. Om de leerlingen voor te bereiden voor de progressie naar hogere mate werk en onderzoek in de boekhouding, financiën, administratie, Banking, Marketing en Human Resources Management en aanverwante zakelijke gebieden.

Toelatingsvoorwaarden: Bachelordiploma van elke academische discipline

Modus van de studie: Zowel Volledige -De tijd en part-time

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mei 2019
Aug. 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mei 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Mei 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum