Master of Business Administration (MBA)

Asia School of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Business Administration (MBA)

Asia School of Business

Master of Business Administration (MBA)

Wat is de toekomst van het beheer van het onderwijs? Bij ons en we zullen het samen te bouwen in Azië School of Business.

Bank Negara Maleisië en MIT Sloan School omarmen de uitdaging om een ​​nieuwe en betere weg te traceren. ASB is de mogelijkheid om een ​​onderwijsinstelling vanaf nul beginnen en het adres van de behoeften en uitdagingen van het management onderwijs met een frisse, innovatieve en ondernemende aanpak. We zijn ervan overtuigd dat de volgende generatie van transformatieve leiders voor de opkomende wereld zal worden ontwikkeld op basis van de theorieën die in de top wereldwijde universiteiten gecombineerd met de ervaring en action learning perspectief.

student Leren over problemen bedrijven worden geconfronteerd van case studies is een model van het verleden. Action Learning is de toekomst. ASB zal bieden het management studenten, management beoefenaars, en de instellingen die hen tewerkstellen een nieuwe manier van dingen, nieuwe manieren van leren, nieuwe manieren van denken en een betere integratie van theorie met de praktijk doen.

ASB's MBA 3.0 combineert theorie en praktijk op elk niveau. De MIT Sloan faculteit dezelfde strenge kerncurriculum bij ASB die wordt geleverd in Cambridge, Massachusetts, USA onderwijzen. Daarnaast zal ASB curriculum omvat action learning projecten met onze zakelijke partners en institutionele partners in Azië, het verstrekken van steeds mogelijkheden te testen en de theorieën van de klas toe te passen in een breed scala van organisatorische, institutionele en veld uitdagingen.

Onze spannende en zeer innovatieve curriculum is in het goedkeuringsproces, maar in de tussentijd bezoek onze Curriculum pagina om te leren over de belangrijkste hoogtepunten van het programma.

Action Learning in Azië School of Business

Action Learning is een proces dat omvat het werken aan echte uitdagingen, met behulp van de kennis en vaardigheden van een team om vraag en herinterpreteren oude en vertrouwde concepten, nieuwe oplossingen te creëren en uit te voeren dat ze resultaat te evalueren. Action Learning projecten kunnen belangrijke zakelijke, organisatorische en sociale problemen op te lossen en neemt de klas in het veld en de bedrijven die klant in de klas.

Action Learning projecten (4-5 projecten in de loop van het MBA-programma, 40% van het curriculum): de studenten hebben de mogelijkheid om zich te specialiseren in een bepaalde branche of functie tijdens het werken met echte bedrijven of kunt ervoor kiezen om een ​​brede blootstelling aan een te krijgen reeks verschillende ptojects. Action Learning projecten vinden plaats in de hele regio en ASB faciliteert stages (studenten wordt niet verwacht dat zij hun eigen projecten te vinden).

Andere hoogtepunten:

  • Ongeveer 80% van de cursussen worden gegeven door MIT faculteit
  • 6 weken reis naar de Verenigde Staten (4 weken in het MIT en 2 weken in de industrie

Het curriculum zal de MIT Sloan Action Learning pedagogie voorzien:

THINK - ACT - REFLECT - REPEAT

  • THINK - de klasse ervaring
  • ACT - de "gaan en te zien" ervaring
  • REFLECT - het kritisch denken ervaring
  • REPEAT - Kennis komt uit herhaalde experimenten.

De ASB onderwijs plaatst je in een positie om exponentiële groei te ervaren - academisch, persoonlijk en professioneel. Meer dan dat, zal het MBA-programma van ASB je zelfvertrouwen als een leider en een agent van verandering op te bouwen, waardoor je op een pad om uw carrière doelen en ambities te verwezenlijken.

team

Kijk Buitengewone & Onconventionele reis ASB's!

De invoering van Azië School of Business MBA!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
18 maanden
Voltijd
Price
Prijs
80,000 USD
- Total Verplichte Collegegeld, Accommodatie en Reizen