Het MBA-programma bestaat uit 2 volledige jaarwerk (4 semesters). Studenten zullen in elk van de eerste drie semesters vier cursussen volgen. Het vierde semester is volledig toegewijd aan het onderzoeksproject. Geen cursus is op dit moment electief.

Proefschrift / Eindproject Tijduitbreidingen

Studenten die het proefschrift / eindproject niet voltooien nadat ze zijn ingeschreven voor volledige credits, moeten voor het volledige proefschrift / eindproject het volgende semester inschrijven. Alle studenten moeten ingeschreven zijn in het semester waarin ze hun proefschrift verdedigen.

Opmerking: De student moet binnen vijf jaar vanaf het moment van de eerste inschrijving in het programma alle diploma-eisen voltooien.

Engels taalvaardigheid eisen

De taal van de opleiding in het MBA-programma is Engels en de volgende zijn de minimum Engelse taalvereisten voor toelatingen in de Amerikaanse Universiteit van Malta. MBA-programma: PROSPECTIEVE KANDIDATEN VOOR HET MBA-PROGRAMMA DIE NIET-NATIEVE TALERS VAN NEDERLANDS IS:

  • Een minimum TOEFL score van 600 op de papiergebaseerde
  • 250 op de computer gebaseerde
  • Of 100 op de internet-gebaseerde test of 6,0 IELTS

DE VOLGENDE VRYSTELLINGEN VAN DE VORIGE GESCHEDEN NEDERLANDSE TAALVEREISTEN REGELEN TOEPASSEN:

  • Een native speaker van Engels die zijn of haar vooropleiding heeft afgerond in een Engels-medium instelling en in een land waar Engels de officiële taal is
  • Een aanvrager met een bachelor diploma van een Engels-medium instelling die kan bewijzen dat hij een minimum TOEFL score van 550 op de Paper Based Test, of het equivalent daarvan op een andere goedgekeurde gestandaardiseerde test, op het moment van toelating tot hun eerste graad behaalt programma

Andere eisen

Om een ​​MBA-programma aan te vragen moet u:

  • Voorgraadse diploma in elke discipline
  • Twee jaar ervaring
  • Kennis van het Engels

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het MBA-programma, moet de aanvrager een bacheloropleiding hebben afgerond (bijvoorbeeld een Amerikaanse bachelor of een Europese 3-jarige eerste graad, gelijkwaardig aan een MQF niveau 6) in een discipline en moet minstens drie jaar werk hebben ervaring.

Voor degenen die in het eerste jaar op het MBA-programma solliciteren, worden hun applicaties door specialisten op het terrein beoordeeld voor consistentie met de bacheloropleiding en 2 jaar werkervaring.

Toelatingsnormen volgen de NCFHE Richtsnoeren voor Accreditatie van MQF Level 7 Cursussen minimum toelatingsvereisten.

Toelating tot een afgestudeerd programma vereist een TOEFL score van 600 of IELTS van 6.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
jan 2020
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019, jan 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2019, jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum