Master of Business Administration: www.hanzegroningen.eu/mba

De Master of Business Administration (MBA) full-time programma is gericht op zakelijke professionals die tot doel leiders en managers van morgen te worden. Bent u op zoek naar een uitgebreide voorlichting over het invoeren van business management in een mondiale context?

Studenten leren de belangrijkste business processen van organisaties te integreren in een effectieve en efficiënte corporate strategy. Daarnaast krijgen de studenten verwerven van vaardigheden om te gaan met de uiteenlopende en soms uiteenlopende, de belangen van de verschillende stakeholders betrokken zijn in het internationale bedrijfsleven.

Toegang tot de MBA vereisen sa minimaal drie jaar werkervaring en bereidt afgestudeerden voor senior-en algemeen management posities. Het programma richt zich op leiderschap en management in een internationale context.

BBA

Double Degree-programma in Bremen

Zorg voor een tweede master's degree in Bremen

IBS biedt een MBA Double Degree programma met de International Graduate Center (IGC) aan de Hochschule Bremen, Duitsland. Dit programma bestaat uit vier semesters. Tijdens de eerste twee semesters studenten studeren aan IBS. In het derde semester, studenten verhuizen naar een IGC, Bremen.

Er zijn twee specialisaties aangeboden op IGC voor studenten die de optie Double Degree:

  • Master in Global Management (MBA)
  • International Tourism Management (MBA)

Volledige collegegeld voor de Double Degree is € 19.500. Het collegegeld voor de Hanzehogeschool Groningen alumni is € 15.100.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
18 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
13,900 EUR
Volledige collegegeld: € 13.900