Master of Business Administration (MBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

AUT 's Master of Business Administration (MBA)

&nbsp

De AUT MBA wordt aangeboden op de AUT Business School in het hart van Auckland stad. Het programma is ontworpen om u maximale flexibiliteit aan te passen met uw professionele en persoonlijke verplichtingen. Dit geldt ook voor na-uur lessen, kranten aangeboden in korte, intensieve blokken en zes innamen per jaar.Is de MBA voor mij?

&nbsp

De MBA is voor professionals die streven naar algemene of divisie management of chief executive posities - degenen die willen hun carrière te transformeren en in de voorhoede van zakelijke leadership.We nadruk liggen op het produceren van afgestudeerden die invloed hebben en onmiddellijke waarde aan hun organisatie toe te voegen door middel van het leiden en beheren van in een uitdagende omgeving.

 • AUT 's MBA is een praktische, hands-on kwalificatie die is gebaseerd op uw huidige professionele ervaring en betrokken industrie voorbeelden.
 • U wordt uitgerust met een gereedschapskist van functionele vaardigheden, modellen en technieken die de kernfuncties van management en leiderschap te dekken.
 • Onze MBA biedt links naar de beroepspraktijk waarmee u geavanceerde management kennis en kunde te ontwikkelen.
 • De hoge niveau en de kwaliteit van de AUT MBA-studenten stelt je bloot aan een reeks van ervaren professionals en je krijgt waardevolle netwerken onder collega's.
 • De flexibele structuur van AUT 's MBA stelt u in staat om op maat je studie in te passen rond werk en persoonlijke verplichtingen.

Er zijn zes startdata het hele jaar door.

&nbsp

&nbsp

Programma Code: AK3717

Level: 9

Punten: 180

Duur: 1 tot 1 1/2 jaar full time / 2 tot 4 jaar in deeltijd

Locatie: City Campus

Aanmelden voor: Studenten worden geadviseerd om zo snel mogelijk van toepassing zijn op een plek vast te zetten.

Duur

AUT 's MBA is ontworpen om u maximale flexibiliteit.Zo kunt u blijven werken full-time bij het ​​invullen van uw MBA in deeltijd.

&nbsp

U kunt het aantal documenten die in een bepaalde termijn in te passen rond het werk eisen, reizen en persoonlijke verplichtingen mits u de kwalificatie (180 punten) te voltooien binnen de vereiste periode van vier jaar.

&nbsp

Voltijd studenten meestal de MBA voltooien binnen 18mths, maar u kunt snel volgen en voltooien van de kwalificatie in een jaar.

&nbsp

Part time, de MBA duurt meestal twee tot vier jaar.

 • Elk papier is zes weken van de klas leren
 • Een drie uur durende les per week
 • Dit wordt gevolgd door een tentamenweek dan een week preparaat gedurende de volgende term

&nbsp

&nbsp

MBA Inductie

MBA Inductie wordt gehouden op de vrijdag voor de aanvang van de termijn. Inductie heet u welkom in het programma en geeft u de informatie die u nodig heeft over AUT en de MBA, waaronder:

 • International student sessie
 • Postdoctorale studie succes seminars, zoals:
  • Kritisch denken en academisch schrijven
  • Databases, verwijzingen en plagiaat
  • Doelen en studie opties
 • Informatiesystemen
 • Bibliotheek informatie
 • Inschrijving en administratie begeleiding
 • Het verzamelen van lesmateriaal en schoolboeken
 • City Campus tour

&nbsp

&nbsp

Toelatingscriteria

MBA aanvragers zijn verplicht om te beschikken over

 • Een bachelordiploma, of
 • Een afgestudeerde diploma, of
 • Een professionele kwalificatie in een relevant vakgebied

EN

Een minimum van drie jaar relevante werkervaring sinds het behalen van hun diploma of andere kwalificaties.

&nbsp

Aanvragers die niet over een tertiaire opleiding wordt verwacht dat het bewijs van relevante beroepservaring wordt geacht, door de examencommissie, als gelijkwaardig met een bachelordiploma te geven. Doorgaans is dit 10 jaar werkervaring, waarvan 3-4 is in een toezichthoudende of het beheer van capaciteit. Kandidaten kunnen ook worden verplicht om een ​​proeve van bekwaamheid en / of aanvullen bij te wonen een interview.

Aanvragers voor wie Engels een tweede taal moet een IELTS (academische) score van 6,5 in totaal en een minimum van 6,0 in elke band.

Kandidaten met een afgeronde het buitenland hun tertiaire studie of werkervaring kan worden verplicht om een ​​bevredigend resultaat in de GMAT te verkrijgen.

&nbsp

&nbsp

MBA KOSTEN

MBA vergoedingen worden jaarlijks vastgesteld en zijn onderhevig aan wijzigingen.

Binnenlandse collegegelden 2012

&nbsp

2012 collegegeld voor binnenlandse studenten (MBA) - NZ 34.000 dollar

&nbsp

De binnenlandse tarief bedraagt ​​voor full-time studie, in NZ dollars en omvatten goederen en diensten (GST).

&nbsp

Kosten Betaling: Binnenlandse studenten hebben de mogelijkheid om hun honoraria te betalen term-voor-termijn, of een aanvraag voor een Studylink lening voor een volledig kalenderjaar.

International collegegelden 2012

MBA 2012 collegegeld voor internationale studenten: NZ 40.865 dollar (GST inbegrepen) voor de volledige MBA

&nbsp

Postgraduate Diploma in Business Administration 2012 collegegeld voor internationale studenten NZ 27240 dollar (GST inbegrepen)

Omdat uw visum zal dan enkel de tijd die u hebt betaald, moet u uw kosten voor het jaar betaald, 7 dagen voorafgaand aan uw startdatum in het programma. Dit zorgt ervoor dat uw visum is geldig voor uw volledige 2012 jaar van de studie.

&nbsp

 • Extra kosten in rekening worden gebracht voor individuele opleidingen. Neem contact op voor meer informatie.
 • Vergoedingen moet worden volledig betaald door de datum vermeld op de vergoedingen factuur.

&nbsp

&nbsp

Postgraduate Diploma en Postgraduate Certificate in Business Administration

&nbsp

Met dezelfde toelatingscriteria als de MBA, deze kwalificaties bieden een aangrijpingspunt voor studenten die niet willen inschrijven voor een volledige MBA-programma of die behoefte hebben aan extra flexibiliteit.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The AUT Business School is a leading provider of business education that is relevant, rigorous and prepares graduates well for business practice or for a research career. The AUT Business School is am ... Lees meer

The AUT Business School is a leading provider of business education that is relevant, rigorous and prepares graduates well for business practice or for a research career. The AUT Business School is among an elite group of 5% of business schools worldwide accredited by AACSB International - the Association to Advance Collegiate Schools of Business. The vision, mission and values of the Business School outline our direction and defining characteristics. The school’s vision is: Transforming lives, changing business. Lees Minder