Master Of Business Administration (MBA)

University of Otago, School of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

Master Of Business Administration (MBA)

University of Otago, School of Business

De Master of Business Administration (MBA) diploma is een 16-maanden full-time programma met een sterke focus op bestuurlijke relevantie, praktische toepassing en persoonlijke ontwikkeling. De MBA-curriculum is gestructureerd om een ​​brede basis in alle aspecten van de externe zakelijke omgeving, die vervolgens wordt op gebouwd door middel van cursussen in de functionele gebieden van management en strategie leveren, vordert van de externe naar de interne omgeving. Kritisch denken en de besluitvorming tools en technieken worden ontwikkeld en toegepast in de hele. Grote schaal gebruik wordt gemaakt van de praktijk en leiders uit binnen het bedrijfsleven voor zowel onderwijs en begeleiding. De kleine groepsgrootte (25 maximaal) zorgt voor een grote mate van persoonlijke begeleiding en begeleiding van het personeel.

&nbsp

De stijl van leren is zeer interactief, en de deelnemers leren veel van elkaar als van de cursus leider of begeleider. Studenten worden toegewezen aan teams, waarin de diversiteit van professionele en educatieve achtergronden, demografie en werkstijl voorkeuren weer te geven. Deze teams werken samen aan projecten, presentaties en opdrachten en leren om beter hun eigen en andere teamleden sterke en zwakke punten alsmede honen vaardigheden zoals het oplossen van conflicten en het oplossen van problemen te begrijpen.

&nbsp

&nbsp

Opzet van het programma


(A) Het programma van de studie bestaat uit verplichte papieren van fase 1 (de kern) samen met een verplichte business project plus een selectie uit een lijst van electieve papieren of papieren van een erkende internationale uitwisseling partner. De kern papers, de business project, en de electieve papers zijn opgenomen in de MBA-lijst. Papers moeten worden genomen door middel van internationale uitwisseling moet worden goedgekeurd door de directeur van Executive programma's in Business.

&nbsp

(B) Een kandidaat moet voldoen aan alle papieren uit fase 1 voordat u het fase 2.

&nbsp

(C) Een kandidaat met onvoldoende verankering in Accounting, Wiskunde en het gebruik van computers kan worden verlangd

(I) op de korte programma's bij te wonen van het onderwijs, of

(Ii) uit te voeren voorgeschreven lezen en te bestuderen.

&nbsp

Een formeel onderzoek kan worden verlangd.

&nbsp

(D) Alvorens te beginnen het onderzoek die ten behoeve van het project verslag, een kandidaat is de goedkeuring van de directeur van het Uitvoerend Programma's in Business voor het onderwerp te zoeken, de promotor (s) en de voorgestelde loop van het onderzoek.

&nbsp

(E) Een kandidaat kan niet een project dat voorheen werd aanvaard voor een andere graad.

&nbsp

&nbsp

Toelating tot het programma


(A) Toegang tot het programma wordt onderworpen aan de goedkeuring van de Pro-Vice-kanselier (Commerce).

&nbsp

(B) Elke aanvrager moet ofwel

&nbsp

(I) een diploma, of

(Ii) het bezit van een aanvaardbare beroepskwalificatie, of

(Iii) hebben ervaring in het management of bestuur aanvaardbaar is voor de Pro-Vice-kanselier (Commerce).

&nbsp

(C) Kandidaten worden verwacht dat zij eerst behaalde een bevredigend resultaat in de Graduate Management Admission Test.

&nbsp

(D) Kandidaten die willen het programma van het diplomasupplement in te voeren in Business Administration programma zal worden vrijgesteld van de bepalingen van voorschrift 1 (c) wanneer zij zijn de gemiddelde cijfers van ten minste B in de zes kranten genomen voor het diploma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
16 - 24 maanden
Voltijd
Locations
Nieuw-Zeeland - Dunedin
Startdatum: Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Nieuw-Zeeland - Dunedin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan