Lees de Officiële Beschrijving

De MBA-programma wordt momenteel beschouwd als de kwalificatie standaard voor de managers van de Tsjechische en internationale bedrijven en instellingen. Het is gericht op managers met professionele ervaring om verder te bekwamen in de Human Resources Management en de Europese Unie. De studenten zullen in aanmerking komen voor het ontwikkelen van hun eigen top carrière in het beheer van structuren op verschillende niveaus, met name in de landen.

De MBA-programma afgestudeerden geworden top experts in het personeelsbeleid binnen het Europese institutionele, economische en juridische kaders.

Door middel van het MBA-programma van de studie managers verwerven een uitgebreid systeem van kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het bouwen van een succesvolle carrière in het bedrijfsleven en management, met inbegrip van het openbaar bestuur, met name in het onderwijs en human capital management.

De afgestudeerden onder de knie hebben op het geavanceerde niveau van de Europese institutionele, economische en juridische kaders met de focus op human resources management. Zij worden voorbereid op het ontwikkelen van hun verdere loopbaan door middel van toepassen van theoretische kennis en praktische vaardigheden direct naar complexe problemen oplossen in het bedrijfsleven, ondernemerschap en institutioneel beheer. De afgestudeerden zijn ook onder de knie methoden voor voortgezet onderwijs, een leven lang leren, en teamleiding. Hun vermogen om de theoretische kennis en de praktische toepassing ervan in de bestuurlijke omgeving te synthetiseren wordt vastgesteld door de verdediging van de afstudeerscriptie.

De belangrijkste thema's profiel van het MBA-programma in de Human Resources Management en de Europese Unie zijn als volgt: Human Resources Management, Europese integratie, Legal Systems, Politieke en Economische Geografie van de EU, Economic Analysis, Organizational Behaviour en Leiderschap, strategische en operationele management, probleemoplossing en crisis management, ICT en Information Systems.

Modus van de studie wordt georganiseerd in het weekend studie blokken (ongeveer 5 weekends per semester). Standaard lengte van de studie is 1,5 academisch jaar (3 semesters), verdeeld in 5 studiegebieden. Studie wordt afgesloten met de verdediging van een proefschrift. Afgestudeerden zijn bekroond met de professionele titel Master of Business Administration (MBA.

2

De MBA-programma is met succes opnieuw geaccrediteerd in februari 2015.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 semesters
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum