Lees de Officiële Beschrijving

Koç University MBA-programma werd opgericht in 1993 om een ​​uitgebreide zakelijke onderwijs met een strenge en innovatieve curriculum onderwezen door wereldklasse faculteit te bieden. Het is ontworpen om de beste eigenschappen van MBA-programma's aangeboden op de grote universiteiten wereldwijd bevatten. De voertaal is Engels.

De primaire doelstelling van de Koç MBA-programma is om kennis, inzicht en vaardigheden voor toekomstige wereldleiders die veranderingen in organisaties en gemeenschappen die zij betrokken zijn bij zal beïnvloeden. Koç MBA-afgestudeerden zullen zakelijke leiders van de toekomst verantwoordelijk voor de effectieve organisaties die markt worden gedreven, wereldwijd bewust, maatschappelijk verantwoord en waar de besluitvorming is gebaseerd op informatie met een strategische focus. Onze afgestudeerden zijn voorbereid op een breed scala van loopbanen, variërend van algemeen management tot gespecialiseerde gebieden zoals investment banking, marketing management en supply chain management. Koç MBA is een post-experience programma.

In vergelijking met reguliere tweejarige MBA, Koç University's 12-maands MBA levert ongeveer dezelfde contactpersoon uur in een periode van twaalf maanden met een intense schema.

Toelatingscriteria

De eerste en belangrijkste voorwaarde voor toetreding tot de Koç MBA-programma is een zeer gemotiveerde en toegewijde individu. Bovendien moet de aanvrager de volgende kwalificaties beschikken:

  • Een bachelordiploma van een geaccrediteerde instelling
  • Minimaal twee jaar full-time professionele werkervaring
  • Voltooide militaire dienst (indien van toepassing) of een bewijs van uitstel
  • Vaardigheid in het Engels

Met het oog op toepassing op het MBA-programma, moet de aanvrager de online applicatie (Gradapp.ku.edu.tr) te voltooien en het uploaden van de volgende; - GMAT / GRE test score (moet ook worden toegezonden aan de instelling nummer 0163) - Gemiddelde GMAT-score van de MBA Class 2012-2013: 606 - Een officiële academische transcript van elke universiteit - Drie essays zoals gespecificeerd - Aanvraagrechten acceptgiro ​​- TOEFL en ALES scores kunnen ook worden geüpload indien beschikbaar - 2 Referentie Brieven voor de aanvraag moet worden ingediend.

De kandidaat moet de contactgegevens van degenen die in de referentie letters in de online applicatie zal vullen bieden. Ze zullen worden voorzien van de link met de verwijzing briefvorm via e-mail.

Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek door de Graduate School of Business. De kandidaten krijgen een kort artikel te lezen en te bestuderen voordat het interview en zal worden gevraagd om vragen met betrekking tot het artikel als een deel van het interview proces te beantwoorden.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
19,000 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum