Lees de Officiële Beschrijving

De Master of Business Administration programma is ontworpen voor ambitieuze en mid-career managers die hun analytische, besluitvormings- en communicatievaardigheden in complexe organisatorische omgevingen verbeteren. Onze studenten zijn volwassen, gemotiveerde volwassenen op zoek naar een afgestudeerd opleiding dat is aangepast aan hun ervaring en expertise. Zij vertegenwoordigen particulieren binnen de winstgevende en non-profit sectoren die hun organisaties meer significante bijdragen willen leveren en aanzienlijke beheersverantwoordelijkheden aannemen.

Graduate Credit For Prior Learning

In dit 48-credit programma studeert u het leidinggevend management en ontwikkelt u leiderschapsvaardigheden en kunt u 16 drie creditcursussen uitvoeren die de belangrijkste functionele gebieden van het management vertegenwoordigen. U heeft echter al waardevolle kennis opgedaan dankzij uw management ervaring tot nu toe. Door middel van academische beoordelingen kunt u in maximaal acht van de 16 cursus inhoudsgebieden krediet verdienen.

Die acht inhoudsgebieden zijn onder meer: ​​boekhouding en financiën, management besluitvorming, management economie, management informatie systemen, operations management, marketing management, menselijke systemen en gedrag, en high performance management.

Succesvolle aanvragers van het programma zullen naar verwachting kennis op de hoogte brengen van hun ervaringen. Over het algemeen verdienen studenten 6-12 studiepunten of tot een totaal van 24 studiepunten.

Flexibele Online Studie

Je voltooit je werk in het MBA-programma voornamelijk via online cursussen. Dit formaat zorgt voor grote flexibiliteit en interactiviteit, zodat u met uw instructeur, faculteits mentor en medestudenten soms kunt meedoen die het meest geschikt zijn voor u. Het maakt ook het volledige scala van de academische middelen van de cursus beschikbaar op elk moment van de dag of week.

Dit omvat alle cursusinformatie, discussieruimtes, toegang tot volledig online bibliotheekbronnen en "high end" verbeteringen inclusief zelfevaluaties, simulaties en modelleren (indien van toepassing).

Residencies: Uw kans op netwerk, samenwerken en leren

Drie korte termijn statewide residenties brengt studenten en faculteit twee dagen bij elkaar. Bij deze residenties heb je de mogelijkheid om te ontmoeten en met andere MBA-studenten uit de hele staat en land te communiceren. Residencies bieden u de mogelijkheid om face-to-face te netwerken met anderen met gelijksoortige academische en professionele interesses en met de MBA-faculteit.

Residency-ervaringen vormen een aanvulling op de online cursussen op die gebieden waar individuele en groepsinteracties het leren van studenten verbeteren, van het ontwikkelen van teamvaardigheden tot mondelinge presentaties.

De residenties zijn gekoppeld aan twee cursussen aan het begin van uw programma: Scannen van het Bedrijfsomgeving en Executive Assessment en Development, Managerial Reasoning (in het midden van uw programma) en Strategisch Executive Leadership (aan het eind van uw programma). In dit laatste verblijf presenteert u het laatste project van uw programma.
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019