Master of Business Administration (MBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

De Master of Business Administration (MBA) programma biedt studenten een uitdagend curriculum en voorbereiding voor leiderschap in carrières over alle soorten van bedrijven en publieke organisaties. Dit professionele diploma benadrukt de toepassing van analytische, technische en gedragsmiddelen om organisatorische problemen op te lossen. Binnen de cursussen die nodig zijn voor de opleiding, leren studenten fundamentele concepten in alle bedrijfsdisciplines. Leiderschap en teamwork, de juiste toepassing van technologie, ondernemende benaderingen en wereldwijd en ethisch bewustzijn worden geïntegreerd in het hele programma.

Opheffing van de cursus. Het programma is verdeeld in 24 credituren van basiscursussen, 21 credituren van vereiste kerncursussen, 9 credituren van concentratiekursussen. Tot maximaal 24 credituren van basiscursussen kan worden afgeweken door gelijkwaardige bacheloropleidingen of afgestudeerde opleidingen die in de afgelopen vijf jaar zijn afgerond bij een regionaal geaccrediteerde instelling met een cijfer of hoger. Zonder afwijkingen is de programmuur 54 credituren.

Computervaardigheid. Om het MBA-programma succesvol af te ronden, moeten de studenten goed zijn in basiscomputertechnologie. Zie de academische adviseur voor meer informatie.

Overdracht van Credits. Studenten mogen maximaal zes kredieturen van goedgekeurd afgestudeerd niveau coursework overbrengen van een regionaal geaccrediteerde instelling. Alle overboekingscursussen moeten in de afgelopen vijf jaar zijn afgerond met een cijfer van B of hoger. De evaluatie van academische transcripties en artikulatie van transfercursussen moet door de desbetreffende academische afdeling worden goedgekeurd.

MBA On-Campus Coursework, inclusief

 • Stichting Cursussen
 • Core Courses, en
 • Eén Concentratie

Concentraties

 • Financiën concentratie
 • Algemene Beheerconcentratie
 • Concentraties van informatiesystemen
 • Marketingconcentratie
 • Interdisciplinaire concentratie

MBA Afstandsonderwijs Coursework

 • Stichting Cursussen
 • Kern vakken
 • Plus de interdisciplinaire concentratie

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

De Lutgert College of Business afgerond in het eerste decennium in de geschiedenis van Florida Gulf Coast University, het is een spannende tijd in het leven van ons college. We blijven om verder te ga ... Lees meer

De Lutgert College of Business afgerond in het eerste decennium in de geschiedenis van Florida Gulf Coast University, het is een spannende tijd in het leven van ons college. We blijven om verder te gaan met het ontwerp en de bouw van Lutgert Hall, het toekomstige huis van het College of Business. Wij zijn het smeden van belangrijke academische en zakenwereld relaties op lokaal, regionaal en internationaal niveau dat onze studenten, docenten en personeel bloot aan de hedendaagse zakelijke praktijken in de verschillende economieën en culturen. Belangrijkste is dat we blijven streven naar hoge kwaliteit faculteit gewijd aan het onderwijs en de wetenschap dat levendige, relevante bedrijfskundige opleidingen hoogtepunt van zowel de undergraduate en graduate niveau aan te trekken. Onze accreditatie door AACSB International, de "gouden standaard" voor de Amerikaanse business schools, verzekert de huidige en toekomstige studenten van ons streven om een ​​kwalitatief business leerzame ervaring die goed zal hen te dienen in de 21e eeuw mondiale economische klimaat. Wij zijn bekrachtigd door de mogelijkheid om de professionele beroepsbevolking te verhogen voor Southwest Florida, en daarbuiten. Missie De Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business is gewijd aan het verstrekken van technologisch vooruitstrevende educatieve programma's en diensten ontworpen om de vaardigheden en competenties van studenten en werkende professionals te verbeteren in de vijf-county regio Zuidwest Florida. Wij bereiken dit door middel van een verscheidenheid van flexibele samenwerkingsverbanden, programma's en binnen de internationale beurs een 'tweede cirkel' partnership model dat bruggen de universiteit en de binnenlandse en de internationale gemeenschap in een technologisch geavanceerd en snel veranderende wereldeconomie. Vision De Lutgert College of Business zal helpen een nieuwe standaard van excellentie met zijn academische programma's, faculteit prestaties, en student succes, terwijl continu als gevolg van de dynamische omgeving van het moderne zakelijke kansen. Het college model van samenwerking met haar externe bedrijfspartners bestanddelen zal een nationale benchmark die krachtige nieuwe kennis voortdurend te brengen in onze undergraduate en graduate leren. Het college zal een internationale leider in innovatieve manieren van de integratie van technologie en mondiale bewustwording in het bedrijfsleven het onderwijs ervaring. Lees Minder