Master of Business Administration (MBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Business Administration (MBA)


Om mee te concurreren met de wereldwijde bedrijfsomgeving van vandaag, zoeken bedrijven bedrijven die hun talenten combineren met traditionele bedrijfsdisciplines met kritische kerncompetenties. Terwijl de GWU MBA uw kerncompetenties ontwikkelt, is de ultieme maatregel van ons succes uw vermogen om uw gewenste carriere uitkomst te bereiken.


De principiële doelstelling van dit unieke curriculum is om de manier waarop je denkt en werk te veranderen aanzienlijk. Het geeft inzicht in uw gedrag en dat of uw bestanddelen - gericht op voortdurende persoonlijke en professionele verbeteringen, terwijl u waarde toevoegt aan uw organisatie.


De MBA opleiding is gestructureerd om de studenten te voorzien van een werkende kennis van bedrijfs- en managementvaardigheden die nodig zijn voor succesvolle afdelingen, divisies en organisatorische leiderschap. De flexibiliteit van de MBA-graad stelt de student in staat om in een vakgebied te benadrukken. Het 36-credit-uur curriculum bevat 30 uur vereiste kerncursussen en zes uur keuzevakken op verschillende gebieden.


Waarom heb je een MBA-graad nodig?

 • Om u voor te bereiden op carrières in bedrijfsadministratie met geavanceerde training op specifieke terreinen op basis van een breed begrip van zaken en omgeving.
 • Om u de gelegenheid te bieden om professionele kennis te verwerven om uw persoonlijke en carriere doelen te bereiken.
 • Om tools te leren en praktische technieken gebruikt om zakelijke problemen te analyseren die betrekking hebben op economische, sociale, juridische en ethische factoren die zaken beïnvloeden.
 • Om praktische vaardigheden te leren kennen om de uitdagingen die technologie en management innovaties in een wereldwijde wereld aan te bieden, aan te pakken.
 • Om een ​​grondig begrip te ontwikkelen van de functionele gebieden die actief zijn in het bedrijfsleven.
 • Het ontwikkelen en vergroten van het vermogen voor teamgerichte activiteiten in het omgaan met een diverse personeelsbestand.
 • Om het salaris te verhogen dat u ontvangt in uw huidige baan en uw toekomstige verdienstpotentieel te vergroten. Graduate education, hogere beginnende salarissen, met meestersgraadhouders krijgen over het algemeen een 10 tot 20 procent premie voor individuen met een bachelor degree.
 • In het kader van uw huidige organisatiestructuur opbouwen van ontwikkelingen.
 • Om u meer verhandelbaar te maken voor toekomstige werkgevers van uw keuze.


Gardner-Webb University is toegewijd aan het aanbieden van een studieprogramma dat haar MBA-afgestudeerden duidelijk een voordeel geeft als ze onder meer concurreren in de dynamische bedrijfsomgeving van vandaag.


De universiteit's 36-semester-uur opleiding is gestructureerd om studenten een werkende kennis van zaken te geven en de leidinggevende vaardigheden die nodig zijn voor succesvol afdelings-, afdelings- en organisatorisch leiderschap. Studenten die in augustus beginnen en twee vakken in de herfst, de lente en de zomer succesvol afronden, worden afgestudeerd aan het einde van hun tweede zomer van studie, twee jaar na het begin van het programma. Cursussen worden aangeboden in de avonduren.


De MBA wordt erkend als de professionele afgestudeerde diploma, ontworpen om de effectiviteit te verbeteren in de leidinggevende functies op hoger niveau in een zakelijke omgeving. Veel personen die carrièremogelijkheden hebben in non-profit instellingen, streven ook naar de MBA-graad. Graduate studie in het bedrijfsleven helpt niet alleen individuen hun doelen van carriereontwikkeling en persoonlijke groei te behalen, maar dragen ook bij tot hun betere appreciatie van het private enterprise-marktsysteem.


Doel


Effectief managementgedrag hangt af van de kennis en vaardigheden die bij de besluitvorming worden gebruikt. Een succesvolle beheerder moet niet alleen weten over zijn / haar eigen vakgebied, maar hij / zij moet ook veel kennis hebben van de vakgebieden van anderen. Studenten in het MBA-programma zullen naar verwachting een werkende kennis van boekhouding, financiën, menselijke relaties en gedrag, economie, marketing, productie, handelsrecht en internationale zaken ontwikkelen.


De toegepaste natuur van het MBA-programma biedt opleiding in het management door gebruik te maken van praktische technieken die gemakkelijk door de studenten kunnen worden gebruikt in hun bestaande posities. Studenten leren innovatief zijn in hun benaderingen om problemen op te lossen en beslissingen te nemen. Het programma biedt een unieke kans om te studeren met anderen die soortgelijke interesses hebben en van anderen leren die verschillende werkervaringen hebben gehad.


De Master of Business Administration Programma is ontwikkeld om aan de volgende doelstellingen te voldoen:

 • Bereid individuen voor carrières in bedrijfsadministratie op met een geavanceerde opleiding op specifieke terreinen op basis van een breed begrip van zaken en omgeving.
 • Geef praktische technieken om alternatieve oplossingen te analyseren voor zakelijke problemen met betrekking tot economische, sociale, juridische, politieke, globale en ethische factoren.
 • Ontwikkel praktische vaardigheden om te voldoen aan de uitdagingen van het veranderen van technologie en management innovaties.


Leerplan


Vandaag hebben managers behoefte aan vaardigheden in analyse, probleemoplossing, interactie en communicatie. Benaderingen tot probleemoplossing worden door het hele programma benadrukt door middel van praktische toepassingen van academische concepten en theorieën. Studenten leren innovatief zijn in hun benaderingen tot probleemoplossing door middel van opdrachten die teamwerk, communicatievaardigheden en computer toepassingen vereisen. Master of Business Administration (MBA)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Godbold Graduate School of Business De huidige zakelijke wereld verandert snel aan de eisen en mogelijkheden van nieuwe technologie en mondiale problemen te ontmoeten. Kwesties zoals de wereldwijde ec ... Lees meer

Godbold Graduate School of Business De huidige zakelijke wereld verandert snel aan de eisen en mogelijkheden van nieuwe technologie en mondiale problemen te ontmoeten. Kwesties zoals de wereldwijde economie, communicatie, klantenservice, en cross-functioneel beheer commando hoge prioriteit. In reactie hierop heeft Gardner-Webb University drie innovatieve graduate business programma's ontwikkeld om mannen en vrouwen te leren om effectief te concurreren in de morgen zakelijke wereld. Een graduate business diploma van Gardner-Webb University kan u helpen uw potentieel te bereiken voor een grotere arbeidsvreugde, hogere inkomsten, meer verantwoordelijkheid en persoonlijke ontplooiing. Gardner-Webb University is toegewijd aan het leveren van kwaliteit van het onderwijs door middel van de Graduate School of Business opleidingen. De Gardner-Webb University Graduate School of Business biedt drie verschillende graden en één certificaat: Master of Business Administration (MBA), International Master of Business Administration (IMBA) en Master of Accountancy (MACC) alsook de MBA Plus Certificaat. Twee extra programma's en gezamenlijk aangeboden met de School of Divinity (MDiv / MBA) en de School of Nursing (MSN / MBA). De Graduate School of Business Programma's zijn speciaal ontworpen om de behoeften van werkende professionals-mensen die op zoek zijn naar nieuwe manieren om de veranderende omgeving van het bedrijf concurrerend te blijven huisvesten. De lessen zijn gepland, zodat door het nemen van twee klassen per semester, zul je je diploma te voltooien in slechts twee jaar. Elke klasse voldoet slechts één avond in de week tijdens de herfst en de lente semesters en twee avonden per week tijdens elke vijf weken zomer sessie. Meerdere zakelijke opleidingen worden aangeboden via een groeiend netwerk van campussen en locaties in Noord- en Zuid-Carolina, alsook via onze online opties. De Graduate School of Business vereist een minimum van 36 uur semester van graduate studiepunten voor een MBA of IMBA graad en 30 semester uur voor een Macc graad. Lees Minder