Master Of Business Administration (MBA)

Golden Gate University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master Of Business Administration (MBA)

Golden Gate University

Master of Business Administration (MBA)

Een geïntegreerde MBA-graad die bereidt studenten om effectief te leiden in de huidige complexe zakelijke omgeving.

Deze informatie geldt voor studenten die het MBA-programma op of na Fall 2016. Studenten die het MBA-programma voorafgaand aan de Fall 2016 moet verwijzen naar de 2014- 2016 University Catalog.

De Golden Gate University (GGU) MBA-programma zal uw leidinggevende vaardigheden en kennis van zaken te bevorderen met behulp van een op activiteiten gebaseerde benadering leren. Faculteit leden zijn doorgewinterde professionals in hun vakgebied en zal je voor te bereiden om te leiden in de huidige complexe zakelijke omgeving.

GGU's MBA-programma bouwt leiderschapskwaliteiten door het programma, biedt een geïntegreerd perspectief van het management, en kunt u het programma op maat met een van de 14 concentraties op uw interesses en doelen te bereiken. Concentraties zijn onder andere zakelijke data analytics, ondernemerschap, project management en zelfs de mogelijkheid om uw eigen ontwerp.

Sinds de lancering van het MBA-programma meer dan een halve eeuw geleden, heeft GGU avond en online programma's pionier voor werkende professionals om hun carrière doelen te bereiken. U kunt gaan in uw eigen tempo te beslissen hoe veel cursussen te nemen in een bepaald trimester en volledig studeren in-persoon, volledig online of een combinatie van beide.

Studenten in het programma komen uit de San Francisco Bay Area, de Verenigde Staten en meer dan 50 landen over de hele wereld. Met onze locatie in het hart van de bloeiende business community van San Francisco, sterke verbindingen naar Bay Area zakelijke leiders, en een voorname gemeenschap van meer dan 70.000 alumni, de educatieve ervaring en het voor u beschikbaar netwerken zijn ongeëvenaard.

LEERUITKOMSTEN

Afgestudeerden van het MBA-programma moet in staat zijn om:

 • Blijk van een algemene management "holistisch" perspectief.
 • Demonstreer bestuurlijke en leidinggevende vaardigheden, zoals teamwork, kritisch denken en probleemoplossing, communicatie en presentaties, zelfbewustzijn.
 • Master en algemeen management analytische processen en toepassing van instrumenten voor de besluitvorming.
 • Integreer strategische bedrijfsdoelstellingen in concurrerende industrie dynamiek.
 • Integreer strategische bedrijfsdoelstellingen binnen de socio-politiek-economische-ecologische-global context.
 • Begrijp gevolgen functionele gebieden 'voor het bedrijfsleven en de departementale interactie kwesties.
 • Demonstreer geïntegreerde business-niveau planning.

TOELATINGSEISEN

 • Algemeen Graduate Admissions Vereisten

GRADUATE schrijfvaardigheid


Studenten toegelaten tot de Master of Business Administration opleiding moet voldoen aan de afgestudeerde schrijfvaardigheid eis.

COMPUTER PROFICIENCY
Aanvragers wordt verwacht dat zij een werkende vertrouwdheid met computers en software-applicaties geschikt voor graduate studies tonen aan. Kennis van tekstverwerking, spreadsheet-analyse en toegang tot het netwerk mogelijkheden zijn opgenomen voor de evaluatie. Tekortkomingen in de computer vaardigheid kunnen extra werk nodig hebben, zoals bepaald door de faculteit.

MATH PROFICIENCY
Studenten toegelaten tot dit programma zullen naar verwachting een niveau van wiskundige vaardigheid ten minste gelijkwaardig zijn aan College Algebra (MATH 30) bezitten.

GMAT / GRE
De GMAT / GRE is niet vereist voor kandidaten met meer dan 5 jaar professionele werkervaring (en een bachelor's degree van een regionaal erkende Amerikaanse instelling of het equivalent van een erkende buitenlandse (buiten de VS) instelling). Zie hieronder voor extra vrijstellingen.

Kandidaten met minder dan 5 jaar professionele werkervaring zal worden geëvalueerd door undergraduate Grade-point gemiddelden in combinatie met een GMAT of GRE score.

Extra ontheffingen voor de GMAT / GRE:

 • Een master's of hogere graad van een regionaal erkende Amerikaanse instelling.
 • Een Certified Public Accountant (CPA) licentie.
 • Een professionele licentie of aanwijzing verdiend door het passeren van een nationaal erkende Amerikaanse onderzoek (bijv CMA, CIA) en goedkeuring door een verzoekschrift aan de decaan van de Edward S. Ageno School of Business verleend.

CURRICULUM

De MBA-curriculum maakt gebruik van een integrale benadering van het kritische management vaardigheden en competenties, met inbegrip van de besluitvorming, bestuurlijke analyse en communicatie te leren. Functionele cursussen benadrukken hoe verschillende business units (financiën, marketing, operations, etc.) met elkaar aan de lange doelstellingen van de zakelijke entiteit termijn te ondersteunen. Deze aanpak helpt studenten aan te scherpen kritisch integratieve denken, logica en probleemoplossende vaardigheden te bereiden op de dagelijkse uitdagingen op de werkvloer.

De cursussen worden uitgevoerd met behulp van beproefde methoden, zoals activity-based learning, competentie-ontwikkeling, omgedraaid klaslokalen en online leeractiviteiten.

Totale aantal eenheden - 54

Basiscursussen - 9 UNITS

 • Acctg 201 Accounting voor Managers
 • ECON 202 Economie voor managers
 • MATH 240 Data-analyse voor Managers

Core Cursussen - 30

Vaardigheidstrainingen - 12 eenheden

 • MBA 300 Management en Leiderschap
 • MBA 301 Persoonlijk Leiderschap
 • MBA 302 Communicatie en Presentaties
 • MBA 303 Teamwork

CONTEXTUELE CURSUSSEN - 6 eenheden

 • MBA 310 Context van bedrijf
 • MBA 311 Strategic Analysis and Design

FUNCTIONEEL CURSUSSEN - 12 eenheden

 • MBA 320 Marketing
 • MBA 321 Finance
 • MBA 322 Operations
 • MBA 323 Information Technology Management

CAPSTONE CURSUS - 3 eenheden

 • MBA 350 Business Planning

CONCENTRATIE CURSUSSEN - 12 eenheden


Een van de volgende:

 • Algemeen Concentratie
<li> Boekhouding</li> <li> Business Data Analytics</li> <li> Ondernemingsschap</li> <li> financiën</li> <li> Global Supply Chain Management</li> <li> Human Resource Management</li> <li> Information Technology Management</li> <li> internationale bedrijfsleven</li> <li> beheer</li> <li> afzet</li> <li> Projectmanagement</li> <li> Publieke administratie</li> <li> Publieke Relaties</li>

of kies Meerdere Concentraties *

* Twee of meer concentraties kunnen worden genomen in het MBA-programma. Alle cursussen voor meerdere concentraties moet voorafgaand aan het afstuderen worden afgerond. Extra concentraties kunnen niet worden aangevraagd nadat de MBA is verleend. Diploma's zal een lijst van alle van de concentraties met succes voorafgaand aan de mate overdracht afgerond.

Internationaal studentenwelkomingsbeurs

START SCHOOL DIT FALL 2017, LENTE 2018 OF ZOMER 2018 SEMESTER OM DIT SCHOLARSCHAP TE VERENIGEN!

Golden Gate University verwelkomt internationale studenten van over de hele wereld. We zijn enthousiast om een ​​eenmalig beurs voor alle internationale studenten in te voeren die zich inschrijven voor onze Graduate Degree Programme en voldoen aan de eisen. U mag een beurs ontvangen tot een bedrag van USD 2.000 uit opleiding.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
-
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - USA Online
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price $ 2.925 per 3-eenheid cursus