MBA Inleiding

De MBA at Lincoln University is een professionele bachelor. Het is ontworpen om een ​​brede bestuurlijke competenties te ontwikkelen om afgestudeerden in staat stellen om te gaan met een breed scala aan zakelijke situaties geschikt zijn voor hun diverse achtergronden. The Lincoln University MBA-programma handhaaft een sterke internationale focus. Met het oog op de algemene missie te vervullen, ligt de nadruk in het hele programma op de ontwikkeling van het individu door de concentratie op de fundamentele disciplines en vaardigheden en specifieke vakgebieden. De volgende doelstellingen zijn geformuleerd en wenselijk geacht:

  1. Het gebruik van analytische instrumenten uit de kwantitatieve en gedragswetenschappen;
  2. dekking van de basis-functionele gebieden van het bedrijfsleven met stress op hun onderlinge relaties;
  3. het gebouw flexibele aanpassing aan veranderende omgevingen;
  4. De ontwikkeling van het vermogen van de student om de sociale, politieke en economische waarden te evalueren;
  5. Bevordering van de vaardigheden in de groep samenwerking en besluitvorming;
  6. Ontwikkeling van communicatieve vaardigheden;
  7. ontwikkeling van een gevoel van professionele verantwoordelijkheid;
  8. de multinationale aspecten die verband houden met alle vakgebieden.

MBA ALGEMENE EISEN

De MBA is ontworpen voor degenen die de motivatie om graduate-level werk voort te zetten in business administration, ongeacht de gebieden van hun eerdere studies. De verplichte vakken zijn beperkt tot de traditionele "basis" en "kern" gebieden om studenten mogelijk een zo groot mogelijke keuzevakken keuze om het programma aan individuele behoeften aanpassen. Deze benadering is in overeenstemming met de eerder genoemde educatieve doeleinden. De beschikbaarheid van een representatieve selectie van cursussen op aanverwante gebieden van de informatica, economie, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen breidt de mogelijkheden voor de aanpassing van het curriculum met individuele achtergrond en interesses.

Studievoortgang EISEN

Studenten in het MBA-programma wordt verwacht dat zij hun cijfers die overeenkomen met het beleid van bevredigende vooruitgang in wetenschappelijke catalogus van de universiteit beschreven en de volgende tabel te handhaven. De grafiek geeft de criteria voor het bereiken van bevredigende studievoortgang voor full-time studenten (geen transfers) in de universiteit MBA-opleiding op basis van het toegestane maximum aantal studiepunten van poging tot (part-time studenten worden proportioneel geëvalueerd om de maatregelen die deel uitmaken van een programma; studenten die hun programma aangepast zal worden geëvalueerd op alle cursussen genomen).

  • Eenheden geprobeerd betekent units cursussen ', waarvoor de leerlingen een financiële verplichting hebben opgelopen of waarvoor een universiteit studiebeurs fondsen zijn uitbetaald.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Lincoln University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
54 uur
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019