Het College of Business biedt drie programma's op het graduate niveau.

MBA Dit is het vlaggenschip graduate business opleiding. De cursussen worden uitsluitend aangeboden op de Downtown Campus. Het programma is ontworpen om behoeften van zowel full-time en part-time studenten tegemoet te komen. Het programma maakt het mogelijk voor een beperkte specialisatie in een van de verschillende functionele gebieden van nadruk of concentratie.

SFSU

Algemene richtlijnen voor de Graduate Programma's

Alle studenten van plan om een ​​master's degree in business te voltooien moet invullen op advisering, de toepasselijke eisen, waaronder carrière en communicatie workshops, de Stichting niveau en het Advanced Requirement level cursussen.

Inschrijving in graduate opleidingen in het bedrijfsleven (700-899) is beperkt tot zaken studenten of studenten afstuderen in de Ethics and Compliance Certificate programma. Afgestudeerde studenten in andere majors kunnen zich inschrijven op een beschikbare ruimte basis met de toestemming van de faculteit directeur van de graduate programma's.

Inschrijving in ACCT 890 en de bus 890 is beperkt tot geclassificeerde graduate business studenten.

mba

De graduate business administration programma is ontworpen als een evenwichtige voorbereiding op de bestuurlijke loopbaan in het bedrijfsleven. Het doel is om studenten voor verantwoordelijke posities in een snel veranderende wereld voor te bereiden; een houding van intellectuele nieuwsgierigheid te ontwikkelen; een programma van permanente educatie gedurende het hele leven te bevorderen; en aan het management te studeren als een unieke functie van toepassing zijn op alle soorten van de inspanningen die de coördinatie van mensen en materiële middelen in de richting van bepaalde doelstellingen te betrekken. Studenten kunnen een concentratie in duurzaam ondernemen te kiezen, of een nadruk op andere gebieden (er rekening mee dat de nadruk niet op niveau van een student).

Accreditatie

De MBA-programma is geaccrediteerd door de meest gerespecteerde bedrijf accrediteren vereniging in de wereld, de AACSB, de Vereniging Advance Collegiate Schools of Business. San Francisco State University is ook geaccrediteerd door WASC, de Westelijke Vereniging van Scholen en universiteiten. Dit zorgt voor een continue verbetering van de faculteit in onderwijs, onderzoek en professionele service.

Toelating

Amerikaanse burgers, permanente bewoners en internationale studenten worden geaccepteerd voor zowel de herfst en de lente toelating volgens het volgende schema.

  • Fall semester indienen periode: 1 oktober tot en met 15 mei met rondes
  • Spring semester indienen: 1 augustus tot 1 november

De bovengenoemde data zijn onder voorbehoud. Controleer de website van de graduate business programma's voor de meest recente data.

Toelatingscriteria

Het College of Business toelatingscommissie beoordelingen Algemeen kwalificaties van een aanvrager en neemt de volgende vereisten in acht:

  • Voltooiing van een diploma gelijkwaardig is aan een vierjarige Amerikaanse bachelor's degree van een erkende universiteit.
  • Een minimum 3,0 Grade Point Average overall, of in de laatste 60 semester eenheden of 90 kwart eenheden van de universitaire cursussen afgerond (gemiddelde inkomende klasse GPA is 3.3)
  • GMAT examen met inbegrip van de totale score, verbale, kwantitatieve, schrijven scores, en Integrated Reasoning scores (gemiddeld inkomende klasse totale GMAT score is 570). Of de GRE te testen verbale, kwantitatieve en het schrijven van scores. Een GMAT AWA score van 5.0 of hoger is vereist voor geclassificeerd toelating of een GRE AWA score van 4,5 of hoger. Een GMAT AWA score van 4,5 of GRE AWA score van 4,0 wordt geaccepteerd, maar als een voorwaardelijke toelating en student moet voltooien van een goedgekeurde College of Business schrijven natuurlijk.
  • Verklaring omtrent het doel geschreven met behulp van richtlijnen vermeld op de afdeling website
  • Twee brieven van aanbeveling van toezichthouders of docenten
  • CV (Full time werkervaring aanbevolen)
  • TOEFL-score van ten minste 590/243/96 of IELTS score van ten minste 7,0, of PTE van ten minste 65, die in de afgelopen twee jaar, is vereist voor alle aanvragers die hun bachelordiploma hebben verdiend uit een land waar de officiële taal niet Engels is.
  • De toelatingscommissie van mening is ook het bewijs van motivatie, carrière rijpheid, en in het verleden succes in het maken van de toelating beslissingen.

Bijeenkomst minimale kwalificaties is geen garantie voor toelating tot de opleiding.

Programma-eisen

Oriëntatie en Professional Development Workshops

Het College of Business Graduate Programma oriëntatie helpt studenten voor te bereiden voor het academische programma en biedt professionele ontwikkeling kansen. De workshops inbegrepen tijdens de oriëntatie zijn ontworpen om carrièremogelijkheden, professionele communicatie stijl, leiderschap en teamwork te verbeteren. Studenten worden verwacht dat zij de vereiste richting dagen bij te wonen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019