Master of Business Administration (MBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MBA- programma traint studenten om:

- Krijg een goede basis van kennis over verschillende functionele gebieden om hun begrip van complexe zakenkwesties te verbeteren.
- Het vermogen om complexe problemen systematisch en verbeeldingskracht systematisch aan te pakken om effectieve oplossingen te ontwikkelen.
- Bereid je voor om posities van verhoogde leidinggevende verantwoordelijkheid te aanvaarden en bij te dragen aan het creëren van een hoogwaardige werkplek.
- Uitbreiding van capaciteit om te zien en aan te passen aan veranderende wereldwijde bedrijfsomgevingen.
- Verbeter vertrouwen en deskundigheid om beslissingen te nemen in het licht van dubbelzinnigheid, tegenstrijdige informatie.
- Verkrijg een aantal vaardigheden die bijdragen aan een groter gevoel van vervulling en vervulling in het aanpakken van persoonlijke en organisatorische doelen.

De Universiteit van Saint Francis biedt en MBA tegelijkertijd aan uw schema en in uw eigen tempo past. Bij USF, kunt u uw afgestudeerde studies in het bedrijfsleven nastreven door één avond per week of op zaterdag of een combinatie van beide. De MBA kan binnen zo weinig als twee jaar worden bereikt (zelfs deeltijd) of binnen uw eigen tijdsbestek. U kunt op elk moment van het jaar een afgestudeerde studie in het bedrijfsleven bij USF starten. Het is zelfs mogelijk om half semester te beginnen met een of twee zaterdaglessen die in de tweede helft van het semester samenkomen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The mission of the School of Business at the University of Saint Francis is to provide a diverse student body with a value-driven educational experience that is rooted in the fundamental principles of ... Lees meer

The mission of the School of Business at the University of Saint Francis is to provide a diverse student body with a value-driven educational experience that is rooted in the fundamental principles of ethical behavior and social responsibility. Lees Minder