Master of Business Administration (MBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MBA- programma traint studenten om:

- Krijg een goede basis van kennis over verschillende functionele gebieden om hun begrip van complexe zakenkwesties te verbeteren.
- Het vermogen om complexe problemen systematisch en verbeeldingskracht systematisch aan te pakken om effectieve oplossingen te ontwikkelen.
- Bereid je voor om posities van verhoogde leidinggevende verantwoordelijkheid te aanvaarden en bij te dragen aan het creëren van een hoogwaardige werkplek.
- Uitbreiding van capaciteit om te zien en aan te passen aan veranderende wereldwijde bedrijfsomgevingen.
- Verbeter vertrouwen en deskundigheid om beslissingen te nemen in het licht van dubbelzinnigheid, tegenstrijdige informatie.
- Verkrijg een aantal vaardigheden die bijdragen aan een groter gevoel van vervulling en vervulling in het aanpakken van persoonlijke en organisatorische doelen.

De Universiteit van Saint Francis biedt en MBA tegelijkertijd aan uw schema en in uw eigen tempo past. Bij USF, kunt u uw afgestudeerde studies in het bedrijfsleven nastreven door één avond per week of op zaterdag of een combinatie van beide. De MBA kan binnen zo weinig als twee jaar worden bereikt (zelfs deeltijd) of binnen uw eigen tijdsbestek. U kunt op elk moment van het jaar een afgestudeerde studie in het bedrijfsleven bij USF starten. Het is zelfs mogelijk om half semester te beginnen met een of twee zaterdaglessen die in de tweede helft van het semester samenkomen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Doel Statement De missie van de School of Business aan de Universiteit van Sint Franciscus is te voorzien in een divers aantal studenten met een waarde-gedreven educatieve ervaring die is geworteld i ... Lees meer

Doel Statement De missie van de School of Business aan de Universiteit van Sint Franciscus is te voorzien in een divers aantal studenten met een waarde-gedreven educatieve ervaring die is geworteld in de fundamentele beginselen van ethisch gedrag en sociale verantwoordelijkheid. Door de verrijking van studenten 'persoonlijke en spirituele groei, streven wij ernaar om elke student voor te bereiden om succesvol te functioneren in zijn of haar rol als professional in een dynamische zakelijke omgeving. &nbsp&nbsp Programma-overzicht De School of Business biedt een scala aan zakelijke programma's op de geassocieerde deelneming, bachelor-en masteropleidingen niveaus. Het curriculum bereidt studenten om te voldoen aan doeltreffende manier de uitdagingen van de zakenwereld. &nbsp De undergraduate curriculum is gebaseerd op een selectie van core business cursussen aangevuld met groepen van cursussen die concentratiegebieden omvatten. Dit curriculum biedt studenten een solide basis voor hun studie en tegelijk zodat elke student zijn of haar studieprogramma te individualiseren door te kiezen voor het gebied van concentratie best aan zijn of haar eigen sterke punten en academische carrière ambities. Het programma benadrukt persoonlijke ontwikkeling, biedt een goed afgeronde educatieve ervaring, en een aanvulling op de professionele en technische vaardigheden geleerd in de grote. Lees Minder