Master of Business Administration (MBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Business Administration (MBA)

VIU's Master of Business Administration programma (MBA) stelt studenten in staat om kennis te verwerven in de kernactiviteiten van het management, financiën, marketing, boekhouding, en besluitvorming making.The programma biedt studenten met een hoge kwaliteit, professionele opleiding in Business Administration, waardoor de kwalificatie studenten voor meer diverse carrièremogelijkheden.

Concentratie

MBA-programma van Virginia International University bestaat uit 12 cursussen (36 krediet uur) voorbij voorwaarde cursussen. Naast het nemen van de zeven kernvakken (21 krediet uur), essentieel voor de VIU MBA, zullen de studenten ook drie concentratie cursussen (9 credit-uren), een keuzevak van een concentratie (3 credit-uren), en een MBA inburgeringscursus te selecteren ( 3 credit-uren), die hen zal helpen de overgang van de academische naar de professionele wereld. Studenten zullen ook voltooien een Advanced Business Project, dat zal hen in staat stellen om kennis die is opgedaan in het programma voor het oplossen van real-world complexe zakelijke problemen in de lokale Washington, DC en Noord-Virginia bedrijven gelden.

 • boekhoudkundige
 • Global Logistics
 • Gezondheidszorg
 • Hospitality en Toerisme Management
 • Human Resources Management
 • International Business Management
 • Internationale Financiën
 • Marketing Management
 • Ondernemingsschap
 • Projectmanagement
 • Mass Media & Public Relations

Voorwaarde Cursussen

Aanvragers van toelating tot het MBA-programma, die geen eerdere zakelijke achtergrond en waarvan de bachelor graden zijn niet gerelateerd aan het bedrijfsleven, zijn verplicht om MBA-programma voorwaarden nemen. Alle MBA aanvragers moeten academische krediet te tonen voor de vereiste opleidingen. Aanvragers die niet academisch krediet kan aantonen voor de vereiste cursussen nodig zullen zijn om deze cursussen in aanvulling voltooien om hun 36 uur MBA-programma van de studie.

 • Principes van Financial Accounting
 • Principes van Financiën
 • Principes van Micro-economie
 • Inleiding statistiek

Doelstellingen van het programma

Het programma is gericht op: Emerge als Global Business Leader: Leer Embrace Change, innovatief, en Stay Ahead van de School of Business van VIU ontwikkelt studenten 'global mindset, wekt een sterk gevoel van hun waarde in het bedrijfsleven, en bouwt fundamentele zakelijke competenties succesvol in elk bedrijf beroep te zijn.

Diverse onderscheidende kenmerken maken onze MBA-programma uniek:

 • Uit een dag, u als individu, uitgegroeid tot het epicentrum van het bedrijfsleven het onderwijs. Omdat binnen een klein formaat klasse, zul je uitstekende particuliere onderwijs in combinatie met persoonlijke aandacht van VIU docenten en personeel ontvangen. Je zal ook een deel van onze innovatieve educatieve groepsstructuur dat uw leiderschap, teamwork en communicatieve vaardigheden verbetert, terwijl de bouw van kameraadschap zijn.
 • Ons zorgvuldig opgebouwde academische programma's geschikt voor een verscheidenheid van behoeften en interesses. Wat nog belangrijker is, zijn deze zakelijke programma's gericht op de huidige arbeidsmarkt vraag zowel in de Verenigde Staten en wereldwijd. Onze inzet is om iedere student in staat om concurrerend te zijn, worden geconfronteerd met de huidige en toekomstige organisatorische uitdagingen wereldwijd als lokaal, en blinken uit in top business velden.
 • Uitstaande facultyhas VIU talrijke jaar professionele ervaring in het bedrijfsleven en vertegenwoordigen toonaangevende Amerikaanse bedrijven, multinationals en internationale organisaties en bedrijven, zoals de Deloitte, Exxon Mobil, de Wereldbank, het IMF, PwC, Bank of America, Booz Allen Hamilton, SAIC, CACI en MITRE . Deze business experts zal opleiden en trainen van studenten door te brengen van hun real-world ervaring in de klas en helpt studenten om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken.
 • In de klas je analyseert de Harvard Business School case studies, gebruik maken van business simulatie-modellen, en worden betrokken in role-playing games en projecten.
 • VIU heeft een synergie uniek onder de Amerikaanse en internationale universiteiten, vanwege de levendige gemeenschap van vooraanstaande zakelijke leiders en multinationale klasgenoten. Samen zullen de studenten helpen bij het bouwen en deel te nemen aan Global Ondernemend projecten en cultiveren zichzelf als een Global Business Leader.
 • Als VIU School of Business student, zult u uw netwerk van professionele relaties zakelijke projecten, stages, business residency cursussen, en adviesbureaus bouwen en oefen je vaardigheden in real-time binnen de toonaangevende bedrijven in de Washington, DC metro gebied en Noord-Virginia, genaamd de "Nieuwe Silicon Valley" vanwege de overvloed van technologiebedrijven en financiering.
 • Een diploma van de VIU School of Business zal openen deuren voor de werkgelegenheid in de VS en het buitenland in uw gebied van business studie.
Laatst bijgewerkt op Augustus 2015

Over de school

VIU is a non-profit university committed to setting a new standard in higher education. Through our student-centered approach, we endeavor to provide the most positive environment for learning availab ... Lees meer

VIU is a non-profit university committed to setting a new standard in higher education. Through our student-centered approach, we endeavor to provide the most positive environment for learning available anywhere. Our programs are structured to allow students great flexibility in the design and direction of their own studies. At the same time, every student is assigned a personal mentor who acts as a guide in course selection and career orientation. VIU offers tuition scholarships to high potential students, because we believe that good education should be available to everyone, including those who do not have the necessary funds to pursue higher education. Lees Minder