Master of Business Administration (MBA)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Business Administration


Het 'is een complex programma met een simpele belofte: Een hoge kwaliteit van MBA tegen een betaalbare prijs. Door de WIU MBA-studenten worden voorbereid op maatschappelijk verantwoord leiderschap en leidinggevende functies in een onderling afhankelijke, multiculturele en diverse zakelijke wereld.


De WIU MBA is geaccrediteerd door de Amerikaanse Vergadering van Collegiate Schools of Business (AACSB) - WIU zetten in de top 25% van de business schools land.


Overzicht


De WIU MBA staat open voor zakelijke afgestudeerden en die in de vrije kunsten, techniek, wiskunde, wetenschap en andere gebieden. Degree programma-eisen zijn gebaseerd op de vooraf ingevulde cursuswerk en kan variëren tussen de 33 en 60 uur semester.


MBA-opleidingen worden aangeboden door de afdelingen van Bestuur; Marketing en Financiën; Accountancy, Economie, Information Management en besluit Wetenschappen, en Landbouw.


De missie van het MBA-programma aan de Western Illinois University is het voorbereiden van mensen voor leiderschap en maatschappelijk verantwoorde leidinggevende functies in een onderling afhankelijke, multiculturele en diverse zakelijke wereld.


Coursework


Stichting cursussen bieden een stevige achtergrond in concepten van zakelijke functies voor studenten die niet voldoende wetenschappelijk werk niet hebben in deze gebieden. Succesvolle MBA-studenten hebben behoefte aan een basis van maximaal 27 uur semester van cursussen in de boekhouding, de economische theorie, de juridische omgeving van de business, business statistiek, operations research, management principes, marketing, operations management, en management informatie systemen.


Aandachtsgebied cursussen te ontwikkelen functionele en technische kennis, analytisch vermogen, en interpersoonlijke communicatie.Studenten kiezen cursussen die hen goed afgerond blootstelling in de volgende kern van perspectieven: organisatorisch, financieel, Global, en Competitive Planning. Een sluitstuk natuurlijk, strategisch management, vormt het kader voor de volledige integratie van de specifieke zakelijke disciplines.


Concentratie cursussen worden gekozen uit een van de functionele gebieden of van een multidisciplinaire reeks van cursussen. Dit biedt studenten met een maximale flexibiliteit met behoud van de specifieke carrière behoeften en ambities.


Laatst bijgewerkt op Oktober 2011

Over de school

The College of Business and Technology strives for quality and continuous improvement in all of its endeavors, and its actions

The College of Business and Technology strives for quality and continuous improvement in all of its endeavors, and its actions Lees Minder
Macomb , Bettendorf + 1 Meer Minder