De zakelijke wereld is aan het veranderen en voortdurend uitgebreid als we proberen om markten te ontwikkelen en te reageren op de behoeften van consumenten en bedrijven.

Met plaats van de VAE als een business hub voor het Midden-Oosten gevestigde, hebben vele regionale en internationale bedrijven opzetten van een kantoor hier in aanvulling op de prominente lokale bedrijven. Deze bedrijven maken, importeren en exporteren van een breed scala van producten naar landen in de regio en over de hele wereld.

Onze Master of Business Administration (MBA) programma is ontworpen om onze afgestudeerden te voorzien van de vaardigheden die ze nodig hebben om concurrerend in de huidige dynamische, wereldwijde markt te zijn. Business school afgestudeerden vandaag moeten worden blootgesteld aan de nieuwste technieken en de meest actuele zakelijke praktijken als ze bereid zijn om een ​​baan te zoeken in een steeds veranderende en complexe wereld. De educatieve ervaringen onze studenten als ze na te streven hun MBA aan AUS hen voorbereiden voor productieve zakelijke carrière en hen in staat stellen om waardevolle bijdragen aan de organisaties die zij toetreden te maken.

Door onze MBA-programma, worden de studenten voorbereid op een loopbaan in management en leidinggevende posities in zowel de private als de publieke sector. Onze studenten verwerven van een uitgebreide basis in de fundamenten van het bedrijfsleven in de mondiale omgeving waarin ze functioneren. Ze leren ook de vaardigheden en analytische instrumenten voor een effectieve communicerende en besluitvorming. Individuele deelname wordt benadrukt door middel van discussies in de klas, case study methodologie, en interactie en samenwerking met andere leerlingen in de klas.

Afgestudeerden van ons programma bereid zijn te identificeren, analyseren en begrijpen van de onderlinge relaties tussen organisaties van het bedrijfsleven en internationale en nationale instellingen in de Verenigde Arabische Emiraten en in de hele wereld. Onze studenten ontwikkelen ook een besef van maatschappelijke en ecologische noden en problemen als zij betrekking hebben op ethische, professionele en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

student Advisering

De leden van de Graduate Program Office zijn beschikbaar om te helpen onze studenten natuurlijk selecties in overeenstemming met hun carrière belangen, hun programma's en te helpen met de administratieve vereisten.

assistentschappen

Er zijn twee soorten assistentschappen zijn beschikbaar voor onze studenten te helpen. Graduate assistentschappen (GA) bieden de mogelijkheid om docenten te helpen met natuurlijk beheer, onderzoek en andere activiteiten. Studenten kunnen werken tot 20 uur per week en worden betaald op uurbasis.

Een beperkt aantal Graduate Research assistentschappen (GRA) zijn ook beschikbaar op basis van concurrentie. Ontvangers van deze awards ontvangt een volledige of gedeeltelijke collegegeld betaling en een toelage betalen in ruil voor het assisteren van een lid van de faculteit met een onderzoeksproject in de omgeving van het belang van de student.

job Placement

De toenadering van SBA zijn gericht op het opbouwen van netwerken met bedrijven die AUS programma's ondersteunen en kansen op werk voor onze afgestudeerden. Verzoeken van de werkgevers worden doorgegeven aan studenten en afgestudeerden met de juiste kwalificaties.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet