Master of Business Administration (algemeen)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Naast het voldoen aan de toelatingsnormen , moeten MBA-studenten de volgende vaardigheden op hun afgestudeerde bedrijfsstudie brengen om succes in het programma te waarborgen:

Kwantitatieve vaardigheden: Kennis van algebra en basisberekening.

  • Mondelinge vaardigheden: Het vermogen om relevante informatie te verzamelen, gedachten te organiseren en duidelijk te communiceren.
  • Computervaardigheden: Competentie in tekstverwerking en spread sheets. Deze vaardigheden kunnen worden verkregen of versterkt door studie en voorbereiding voor toelating, of vroeg in het studieprogramma door gebruik te maken van de vele programma's, cursussen en trainingen die aan de universiteit worden aangeboden.
  • Informatiesystemengeletterdheid: Een student moet informatietechnologieën kunnen beschrijven en informatiesystemen toepassen met hun collega's.
  1. Deze vaardigheden worden geëvalueerd en beoordeeld door de MBA-programma directeur en de juiste afdeling voorzitter. Aanbevelingen voor beoordelingscursussen zullen worden gemaakt op basis van een beoordeling van de vooropleidingen, de beroepservaring en de analytische schrijfcijfer van het GMAT examen.
  1. GRONDSLAGKURSUSEN (24-33 studiepunten) *

Algemene MBA Progr am

Om te kunnen beginnen met de masteropleidingen, moeten de volgende voorbereidende kerncursussen uiterlijk op het eerste semester worden afgerond waarbij de eerste 600-jarige cursus wordt gevolgd:

Principes van Accounting I

Principles of economics

Micro-economie

Moderne Statistieken Met Computer Analyse

Intermediate Business Statistics (vereist ook MATH 160 Applied Calculus als voorwaarde)

Calculus I (verplicht indien de student geen bewijs heeft van een calculus cursus)

Financieel Management

Management en Organizational Behavior

Productie en bedrijfsvoering

Principes van Marketing Management

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Established in 1986, the Franklin P. Perdue School of Business is committed to ensuring excellence and upstanding values across the region and nation.

Established in 1986, the Franklin P. Perdue School of Business is committed to ensuring excellence and upstanding values across the region and nation. Lees Minder