Master of Business Administration (beroepspraktijk)

Algemeen

12 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Business Administration (Professional Practice)

Locaties:

  • CDU Melbourne
  • CDU Sydney
  • Casuarina Campus
  • Externe Studies

Deze cursus is bedoeld om de belangrijkste eigenschappen en vaardigheden door senior en middle managers nodig in een aantal gebieden, waaronder handel, industrie en de publieke sector te ontwikkelen. De deelnemers kiezen voor een bepaalde set van eenheden, in combinatie met een periode van erkende professionele praktijk ervaring / of onderzoek te bestuderen, die de afgestudeerde de mogelijkheid om hun theoretische kennis toe te passen aan de realiteit van de werkplek.

Beroepspraktijk plaatsingen zijn beperkt en kunnen niet beschikbaar zijn in elke staat en territorium. Studenten zijn verantwoordelijk voor het maken van hun eigen reis- en verblijfkosten regelingen en voldoen aan alle bijbehorende kosten.

Studenten die Professional Practice eenheden ertoe moet eerst over tot een eerste gesprek met het hoofd van de School. Let op: het Professional Practice eenheden zal niet worden geïntroduceerd op CDU Sydney tot 2015.

Toelatingsvoorwaarden

De Zuid-Australische Tertiair Admissions Centre (SATAC) ontvangt en verwerkt de aanvragen voor toelating van Charles Darwin University Higher Education aankomende studenten.

Succesvolle afronding van een erkende Bachelor, Graduate Certificate of Graduate Diploma in een bedrijf of een verwant gebied; of het succesvol afronden van een erkende Bachelor diploma in een niet-verwante veld met ten minste twee jaar werkervaring in een zakelijke rol.

Studenten met een Bachelor diploma in een niet-verwante veld die ook hebben afgerond een Graduate Management Admission Test (GMAT) met een score niet minder dan de Australische gemiddelde score binnen de 12 maanden voorafgaand aan de toelating zijn ook in aanmerking voor toepassing voor deze cursus.

Extra Toelatingsvoorwaarden

Aanvragers willen worden beschouwd op basis van hun GMAT-score moet een gewaarmerkte kopie van hun GMAT testresultaten aan de toelatingscommissie team zo spoedig mogelijk in te dienen bij Charles Darwin University na het indienen van de SATAC toepassing.

Engels taaleisen voor Internationale Studenten

Contacteer ons voor meer informatie.

Professional Recognition

Afgestudeerde gespecialiseerd in professionele boekhouding wordt sterk aangeraden om een ​​aanvraag voor lidmaatschap van de CPA Australië en het Institute of Chartered Accountants in Australië (ICAA).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... Lees meer

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Lees Minder
Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Sydney , Melbourne + 11 Meer Minder