Master of Business Administration (full-time)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Business Administration (full-time)

De universiteit van Southampton MBA zal u de tools, kennis en het vertrouwen te geven aan het conventionele denken uit te dagen en te slagen in de snel-bewegende zakenwereld door op te staan ​​uit, niet mengen in.

De full-time MBA is ontworpen voor afgestudeerden die ten minste vier jaar, maar waarschijnlijk meer, relevante werkervaring ervaring sinds afstuderen en die nu graag een uitdagend programma van de studie aan hun leidinggevende potentieel te ontwikkelen na te streven.

Op de MBA, moet u verwachten om te werken met ideeën en concepten die complex en die echte intellectuele inspanning volledig te beheersen nodig. In ruil ontvangt u een opleiding die je voorbereidt op een carrière als een ervaren en reflecterende manager ontvangen. Onze MBA is noch een spoedcursus in het bedrijfsleven buzz-woorden noch een catalogus van snelle oplossingen. Uw persoonlijke learning wordt versterkt door de invoering van de theoretische concepten in de context van uw eigen ervaring.

De Southampton MBA verwelkomt deelnemers die op zoek zijn naar een uitdaging; graag ondervragen en debatteren ideeën met andere heldere en similarily gemotiveerd managers; en zoekt een allround management onderwijs en ontwikkeling oefening.

Programma overzicht

Onderwezen in onze nieuwe Executive Education Centre, onze MBA voldoet aan de wereldwijde standaard van de Vereniging van MBA's (AMBA), door middel van een breed curriculum gericht op het ontwikkelen van uw zakelijke vaardigheden op alle gebieden. Key management theorieën en concepten worden gegeven door inspirerende wetenschappelijk personeel die ook cutting-edge onderzoek uit te voeren in hun vakgebieden.

Of het nu op onze full-time of part-time programma zal de Southampton MBA je uitdagen om te kijken naar zakelijke problemen vanuit verschillende perspectieven om de beste oplossingen te vinden. Je leert van echte zakelijke problemen en ervaringen met de diverse cohort dat maakt dit programma. Gedurende uw tijd bij Southampton, wordt u aangemoedigd om te consolideren en te reflecteren op je leerproces.

Het programma omvat ook een een-week residentiële in Maastricht, Nederland. Tijdens de week kunt u deelnemen aan seminars door praktijkmensen en academici uit de regio en een bezoek aan vijf bedrijven om te zien hoe ze omgaan met de complexiteit van een geglobaliseerde wereld.

Studeren voor de Southampton MBA zal u ook de kans om te ontmoeten en te netwerken met andere toekomstige zakelijke leiders uit de hele wereld. Je zult vrienden en contacten voor het leven te maken.


Programma Structuur

Full time studie over de MBA volgt een schema waarin formele instructie vindt plaats op 3 of 4 dagen per week.The rest van de week wordt gebruikt voor groepswerk en individuele studie. Een evaluatie gebeurt in de loop met de formele examens in januari. In overeenstemming met AMBA eisen, moeten de deelnemers ten minste 500 uur van de formele contacten met onze wetenschappelijk personeel verwachten. Bevredigende prestatie in de loop assessements resultaten in de toestemming om te blijven werken tussen juli en september voor te bereiden en in te dienen een MBA proefschrift.


Toepassen

Als u wilt toepassen op de school part-time MBA programma moet u een universiteit van Southampton aanvraagformulier in te vullen en terug te sturen naar de Academische griffier. U kunt online het formulier invullen of downloaden van een applicatie verpakking.

Typische toelatingseisen


Diploma-eisen

1e of 2e klas graad van een Britse universiteit. Equivalent overzeese / beroepskwalificatie in een passend onderwerp ook welkom. Relevante niveaus van werkervaring.


Selectie proces:

Intake: 50
Gemiddeld aanvragers per plaats: 8

De leeftijd van de deelnemers varieert meestal 26-35 en hun eerste graad onderwerpen omvatten wetenschap, engineering en geesteswetenschappen alsook zakelijke studies.

Uw aanvraag wordt zorgvuldig geselecteerd door een gespecialiseerd lid van de wetenschappelijke staf die zal wegen veel factoren worden beschouwd; niet alleen uw academische prestaties, interesses en vaardigheden, maar ook uw motivatie en vertrouwelijk rapport van uw scheidsrechter.

We maken onze beslissingen in de meeste gevallen op het aanvraagformulier en de bewijsstukken alleen. Kandidaten die speciale aandacht nodig hebben, bijvoorbeeld op grond van leeftijd, handicap of niet-standaard invoer kwalificaties kunnen worden geïnterviewd.


Accreditatie: AMBA

Kosten: £ 23.500

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Over de school

Business matters at the University of Southampton. Our undergraduate and postgraduate degrees are designed to challenge your thinking and inspire you to develop the advanced knowledge and analytical s ... Lees meer

Business matters at the University of Southampton. Our undergraduate and postgraduate degrees are designed to challenge your thinking and inspire you to develop the advanced knowledge and analytical skills you will need to succeed in business. Lees Minder

Accreditaties